13 Noiembrie

0
50

“Si, dupa cum oamenilor le este rînduit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata.” Evrei 9:27

Vorba care spune ca în viata doar doua lucruri sînt sigure, moartea si taxele, este adevarata. Fiecare fiinta este destinata mortii, iar aici sîntem inclusi eu si cu tine.

În fiecare zi ni se aminteste despre fragilitatea vietilor noastre. Moartea ne poate gasi oriunde.

Putem sa evitam niste întîlniri: cea cu un doctor, cu dentistul, sau cele care sînt foarte plictisitoare. Cert este ca de o singura mare întîlnire nu putem scapa: de momentul mortii!

Dar am o veste buna pentru voi. Noi nu ar trebui sa ne temem de aceasta întîlnire, pentru ca si Domnul Isus a avut-o, atunci cînd a fost rastignit pe cruce. El nu a încercat sa o evite. Si pentru ca El a facut acest lucru si noi putem accepta acum aceasta ultima întîlnire cu bucurie si speranta.

Faptul ca Hristos a fost victorios asupra mortii este o încurajare si o asigurare în ceea ce priveste viata vesnica.

Nu pot sa va spun de cîte ori am fost lînga un pat de moarte, încurajînd familia celui decedat. Pot însa, sa va spun un lucru: este un lucru minunat sa întîlnesti o famile care crede în viata viitoare si în jertfa Domnului.

Este un lucru bun sa ne gîndim la moarte, pentru ca ne ajuta sa ne reevaluam vietile. Asa ca, în timp ce te gîndesti la viata ta si la faptul ca într-o zi vei muri, permite-mi sa te întreb: “Traiesti tu cu nadejdea si siguranta ca vei vedea raiul?” Ma rog ca lucrul acesta sa se întîmple. Si, ma mai rog sa le vorbesti si celorlalti oameni despre pacea si siguranta gasite în Domnul Isus Hristos!

PENTRU CA DOMNUL ISUS S-A ÎNTÎLNIT CU MOARTEA SI CU ÎNVIEREA, TU POTI TRAI ASTAZI CU SIGURANTA SI NADEJDE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.