13 Iulie

0
46

“Întelepciunea care vine de sus , este întâi, curata, apoi pasnica, blânda, usor de înduplecat, plina de înduraresi de roduri bune, fara partinire , nefatarnica.” Iacov 3:17

Învataturile pe care Domnul Isus le-a spus altora, le-a împlinit El mai întâi. El n-a facut diferente între oamenisi a dovedit aceasta stând lamasa cu .greci, iudei, pacatosi si vamesi. Domnul Isus a intrat în casa lui Zacheu, un colector de taxe urât de toti, dar a stat de vorba si cu Nicodim , unul dintre învatatorii Legii.

 Putem spune ca aceleasi principii au fost practicate si în Biserica Primara, pentru ca  Iacov , fratele Domnului, ne-a învatat sa nu privim la fata oamenilor, iar înCasa Domnului sa nu facem deosebire  între bogat si sarac sau între cel ce poarta haine scumpe si cel ce are o îmbracaminte saracacioasa.  Apostolul Pavel afirma  ca în Hristos nu exista nici Grec nici Iudeu, nici rob nici slobod si nici chiar barbat sau femeie ; pentru ca toti suntem una.

 Ce mesaj deosebit ; “în biserica suntem una !” În partasia credinciosilor nu se face nici o deosebire. Nu conteaza de unde vii si nici ceea ce ai , pentru ca fiecare are acelasi pret înaintea lui Dumnezeu.  Este dureros însa ca aceasta unitate si partasie nu se gaseste înfiecareBiserica !

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot trai în deplina partasie cu toti cei ce vinîn casa Ta ,îmbratisîndu-i pe fiecare cu dragoste siapreciere.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.