13 Iulie – E TIMPUL SĂ TRECI LA FAPTE (1)

0
52


Cel neprihănit îndrăznește ca un leu tânăr”
(Proverbe 28:1)
John Ruskin a spus: “Ceea ce gândim, știm sau credem are, la urma urmelor, puține consecințe. Singura consecință o are ceea ce facem”. Dacă ești serios în privința ducerii la îndeplinire a chemării tale din partea lui Dumnezeu, trebuie să urmezi trei pași:

1) Fă ceva! Edmund Burke a spus: “Nimeni nu a comis o greșeală mai mare decât acela care nu a făcut nimic pentru că putea face doar un lucru mărunt”. Rugăciunea, planificarea și luarea deciziilor, toate sunt bune, dar vine o vreme când trebuie să mergi prin credință și să treci la fapte. Și dacă ești din fire un om sedentar sau te descurajezi cu ușurință, va trebui să-ți înfrunți teama și reticența și să faci acel prim pas.

John Hancock, unul dintre semnatarii Declarației de Independență a spus: “Toți oamenii lăudabili au gânduri bune, idei bune și intenții bune, dar puțini dintre acești prețioși transpun toate acestea în fapte”. Dumnezeu a promis să despartă apele râului Iordan pentru ca poporul să poată trece și să intre în țara promisă. Dar apele s-au despărțit numai când au pășit în apă (Iosua 3:11-17).

Același principiu ți se aplică și ție. La început trebuie doar să te pui în mișcare. E ușor să conduci o mașină care merge, dar e aproape imposibil să o conduci când mașina stă pe loc. Dennis Bakke, co-fondatorul și fostul președinte al furnizorului mondial de energie AES Corporation a spus: “Noi încercăm tot felul de lucruri”¦ să vedem ce merge”¦ și numim aceasta strategia noastră”.

Cu alte cuvinte, dacă nu știi precis ce să faci, nu lăsa ca lucrul acesta să te împiedice să faci ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.