13 Ianuarie PRIN HARUL LUI DUMNEZEU VEI REUȘI

0
40

“[Prin credință] “¦ s-au vindecat de boli” (Evrei 11:34)

 

Biblia vorbește “de Samson, de leftaie, de David, de Samuel și de prooroci! Prin credință au cucerit ei împărății, au făcut dreptate, au căpătat făgăduințe, au astupat gurile leilor, au stins puterea focului, au scăpat de ascuțișul săbiei, s-au vindecat de boli, “¦” (v. 32-34). Cine au fost acești oameni? leftaie a fost un exiiat social, născut de o femeie necăsătorită. Samuel a fost un mare prooroc, dar nu a excelat ca tată. David a scris Psalmii, dar a avut o aventură.

“Prin credință “¦ s-au vindecat de boli”. Să remarcăm că ei nu au început sănătoși, ei au devenit sănătoși. Și dacă ei au reușit și tu vei reuși! Din motive pe care Dumnezeu nu le explică niciodată, El alege să lucreze prin oameni ca noi. El ne pune în situații dificile, apoi ne descătușează credința, compasiunea și creativitatea. Când nu știm încotro s-6 apucăm, El ne pune în legătură cu cei ce pot deschide ușa potrivită la momentul potrivit. înseamnă oare că nu vom experimenta teama? Nu, progresul a fost întotdeauna realizat de oameni care s-au confruntat cu temerile lor și care s-au ridicat deasupra lor.

Ei au știut că oportunitatea și siguranța sunt în opoziție. Adevărul este că dacă o provocare cu care te confrunți nu solicită ceva de la credința ta, ea hu este pe placul lui Dumnezeu și nici nu-L implică. Phillips Brooks a spus: “Nu vă rugați pentru o viată mai ușoară; rugati-vă să fiti mai puternici. Nu vă rugați pentru sarcini egale cu puterea voastră; rugati-vă pentfu puteri egale cu sarcinile voastre. Atunci înfăptuirea lucrării voastre nu va fi o minune, ci voi veti fi o minune. în fiecare zi vă veti minuna de voi înșivă.și de bogăția vieții voastre care o aveți prin harul lui Dumnezeu”.

4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.