13 Ianuarie

4
148

“De altfel, toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie în Hristos Isus, vor fi prigoniti.” 2 Tim.3:12

Pentrufoarte multi oameni, crestinismul a devenit astazio religie confortabila. Este foarte usor sa te comporti ca un adevarat crestin la slujba de duminica dimineata, si apoi sa traiesti la fel ca lumea în restul zilelordin saptamana.

Pentru ca multi credinciosi din lumea libera, pentru credinta lor în Hristosnu se mai confrunta cunici un fel de persecutie fizica, ceea ce afirma acest verset cu privire la pretul ce trebuie platit pentru a trai în sfintenie, pentru ei este greu de înteles.

Daca alegi însa sa stai ferm de partea lui Hristos, foarte curand te vei întalni cu situatii cand te vei confrunta cu atacuri spirituale, iar credinta ta va fi încercata.

Daca esti un credincios adevarat, s-ar putea sa nu maifii acceptat în toate cercurile, deoarece nu esti gata sa accepti compromisurile pe care ceilalti le fac, iar colegii cunoscandu-ti principiile crestine de viata, s-ar putea sa nu te mai invite la toate întalnirile lor.

Atunci însa cand credinta ta este curata, persecutia si încercarile spirituale cu care te confrunti, sunt de fapt o parte a ceea ce înseamna a trai pentru Isus.

Ca sa întelegi aceasta, ar trebui sa nu uiti niciodata ca adevaratul crestin este persoana care dupa cea ales sa-L urmeze pe Hristos, este gata ca în fiecare zi sa-si ia si crucea si sa-L urmeze pe Hristos, indiferent de pretul pe care urmeaza sa-L plateasca.

Ai avut un moment în viata cand ai ales sa-L urmezi pe Hristos? Daca ai facut aceasta alegere , as vrea sa te încurajez în aceasta zi sa ramai statornic în credinta indiferent de ceea ce are sa ti se întample, pentru ca cei ce-ti urmaresc viata sa întelega ce înseamna a fi un adevarat crestin.

DACA CREDINTA TA ESTE ADEVARATA, ATUNCI PERSECUTIA DIN PARTEA LUMII SI ATACURILE SPIRITUALE CU CARE TE CONFRUNTI, FAC PARTE DIN CEEA CE ÎNSEAMNA A TRAI PENTRU HRISTOS

4 COMENTARII

  1. pace!multumesc pentru incurajarile care ma fac sa accept voia lui isus in viata mea.Ma rog ca Dumnezeu sa lucreze la viata fiecarui om si sa revarse asupra lui pacea sa si binecuvantari din plin

  2. Un cantec crestin ,a lui Adi Gliga,Domnul sa il binecuvanteze,spune cam asa,,traiesc o astfel de experienta pentru ca l-am acceptat pe Isus in inima mea sunt respinsa de oameni,traiesc o viata izolata,fara prieteni ,nici macar partasii cu frati si surori,ce trist e cand Regele Isus este respins,si cata minciuna si falsitate in adunari cu asa zisii ” pocaiti”,…..cat adevar in acest devotional!!!Domnul sa va binecuvanteze.MEDITATI,MEDITATI ,MEDITATI SI ANALIZATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.