13 Ianuarie

0
43

“Luati seama, vegheati si rugati-va;caci nu stiti cînd va veni vremea aceea.” Marcu 13:33

Gene Stallings, a fost un antrenor renumit al echipei de fotbal din Alabama. Desi a avut multe sucese în viata, totdeauna a fost însotit si de durere. Singurul sau fiu John Mark, s-a nascut cu sindromul Down. Chiar de la nastere, doctorii l-au anuntat ca acesta nu va trai ca sa ajunga pâna la vîrsta de 4 ani. Dupa ce a ajuns aceasta vîrsta, doctorii i-au spus ca
nu va ajunge pîna la vîrsta de 11 ani. Cu toate acestea John, a ajuns recent sa împlineasca vîrsta de 31 de ani!

Copiii cu sindromul Down, traiesc mai mult decît de obicei ; numai ca adesea acestia au si probleme cardiace, care le curma viata. Si John Mark avea aceleasi probleme, a marturisit tatal sau; dar eu nu m-am gîndit niciodata la cît timp îi mai ramîne fiului meu sa traiasca, ci am cautat sa folosesc din plin fiecare zi pe care puteam s-o mai petrecem împreuna.

Fiul meu nu era interesat de echipa pe care o antrenam si nici nu se pricepea la campionat, dar dorea ca echipa mea sa cîstige totdeauna, pentru ca aceasta ma facea fericit. În nevinovatia sa, el aprecia lucrurile care îmi aduceau bucurie! Aceasta a fost ceea ce m-a legat cel mai mult de John Mark si ne-a facut sa traim împreuna fiecare zi ca si cum ar fi fost ultima .

Nici noi nu stim ziua cînd vom pleca din aceasta lume: nu-i asa? De aceea trebuie sa traim fiecare zi considerînd-o a fi un dar al cerului.

Rugaciune: Dumnezeul pacii; de atîtea ori îmi irosesc zilele cu nimicuri; de aceea ajuta-ma sa învat sa traiesc fiecare zi pentru Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.