„Sunt ca pasărea singuratică pe un acoperiș” (Psalmul 102:7)

Te simți uneori nepregătit pentru lucrarea pe care ții-a dat-o Dumnezeu de făcut? Ai impresia că a ales persoana nepotrivită? Mulți eroi din Scriptură au avut aceeași impresie. David, ai cărui psalmi au încurajat milioane de oameni, „om după inima lui Dumnezeu” s-a lamentat: „Sunt ca pasărea singuratică pe un acoperiș”.

E greu să ne imaginăm ceva mai puțin semnificativ decât o pasăre și cu toate acestea, Domnul Isus a spus: „nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru” (Matei 10:29).

Un autor scrie: „În lumea noastră indiferentă, e ușor să subestimezi importanța cuiva. Existând atâția oameni mai capabili, mai dotați, mai prosperi și mai importanți, cine sunt eu să cred că am vreun rol semnificativ? Nu te bucuri că Martin Luther King jr, Walt Disney, Winston Churchill, Irving Berlin, Abraham Lincoln, Charles Wesley și Maica Tereza nu au gândit la fel?

De câți oameni a fost nevoie ca victima de pe drumul lerihonului să fie ajutată? Câți au fost aleși să-l confrunte pe Faraon și să conducă Exodul? Câte oi pierdute au atras atenția păstorului? Câți a folosit Dumnezeu ca să pregătească calea lui Mesia? Numai unul!

Cu secole în urmă, o femeie pe nume Estera a crezut că nu poate face nimic. Ea era soția iudeică a unui rege persan care a fost pe cale să fie păcălit, să ia o decizie dezastruoasă prin care evreii urmau să fie exterminați. Ca toți cei care stau în spărtură, Estera a fost dispusă să se implice până la sacrificiu și să spună: „dacă va fi să pier, voi pieri” (Estera 4:16).

Astăzi pune-ți întrebarea: „Ce trebuie să fac?” Poți aduce o schimbare în viața cuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.