13 Decembrie

0
55

“Lumina lumineaza în întuneric, si întunericul n-a biruit-o …Lumina aceasta era adevarata lumina, care lumineaza pe orice om , venind în lume !”
Ioan 1:5-9

Un grup de misionari si lideri crestini, a planificat o întâlnire cu presedintele Ecuadorului, pentru a-i cere aprobarea de a vesti Evangheliaîn penitenciarele din aceasta tara. În momentul când acestia au ajuns în palatul presedintelui, acesta i-a primit cu mult respect si-a început sa le povesteasca despre propria-iexperienta din închisoare. Cu ani în urma, spunea presedintele; am fost conducatorul luptei pentru democratie în Ecuador.

În timpul unei demonstratii însa, a venit armata ce ramasese loiala vechiului sistem si-a arestat un mare numar de participanti. Printre cei arestati s-a numarat si el. Cu totii au fost îngramaditi în blindatele care asteptau si purtati într-o directie necunoscuta. Dupa ce i-a fost stabilita identitatea, când au înteles ca el este conducatorul revoltei, a fost închis fara sa fi avut vreun proces sau vreo condamnare legala, într-un beci ce nu avea geamuri si nici un fel de lumina.

Însa dupa trei zile, când situatia în care se gasea a ajuns insuportabila, cineva a deschis usa de fier de la intrare, a pasit în întuneric si-a început sa lucreze ceva într-un colt al beciului. Dupa numai câteva minute, fara sa spuna ceva, acea persoana a parasit camera si-a încuiat usa metalica la loc. Când totul parea sa fie ca mai înainte, s-a facut deodata o mare lumina. În acele momente, presedintele a înteles ca un electrician venise sa schimbe becul din beci.Iar când acesta a fost conectat la electricitate, întunericul a disparut si-a aparut lumina!

Din acel moment, spunea presedintele; întemnitarea mea a devenit mai suportabila, pentru ca cel putin acum puteam sa vad tot ceea ce era în jurul meu. De aceea, spunea el; aveti acceptul meu ca ca sa mergeti în toate închisorile si sa aprindeti adevarata lumina! Domnul Isus n-a venit însa numai sa ne aduca o lumina în temnita, ci sa ne deschida si usa spre libertate, pentru ca prin El, sa iesim din temnita diavolului, a pacatului si a mortii. Daca pâna în acest an ,Craciunul a înseamnat pentru tine doar o lumina în temnita, la aceste sarbatori crede în Domnul Isus si primeste-l ca Mântuitor al vietii tale, pentru ca sa poti trai si bucuria eliberarii .

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca ai deschis usa istoriei ca Sa-L aduci în mijlocul lumii noastre pe Fiul Tau, ajuta-ma sa-mi deschid si usa inimii mele, pentru ca si-n viata mea, El sa aduca adevarata lumina . Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.