12 octombrie ““ Trageți, dacă îndrăzniți!

0
54

-“Eu voi vedea sângele și voi trece pe lângă voi.” Exod 12.13-

Cu mulți ani în urmă, într-un oraș vorbitor de limba spaniolă din America de Sud, un englez a fost arestat pe motiv că ar fi participat la o răscoală. El a fost condamnat la moarte și urma să fie executat de o diviziune de infanterie. Atât consulul englez, cât și cel american au protestat în zadar contra condamnării acelui om.

Ofițerul tocmai se pregătea să dea semnalul de foc, când deodată, consulul englez sări spre omul condamnat, îl învălui în steagul britanic și strigă: “Trageți, dacă îndrăzniți!” Consulul american făcu același lucru, îl învălui pe om în steagul american și se așeză de cealaltă parte a condamnatului. Armele au fost lăsate jos și omul a fost predat protecției engleze.
Acest rezultat ilustrează valoarea sângelui Domnului nostru Isus Hristos și cum îl protejează pe cel care crede în El. Cine știe că se află în siguranță prin sângele Mântuitorului său și că toată vina sa a fost îndepărtată din fața lui Dumnezeu, acela nu se teme nici de judecată, nici de condamnare. “Acum dar nu mai este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus” (Romani 8.1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.