12 – Noiembrie

0
37

” Dar eu sunt în casa lui Dumnezeu ca un maslin verde , ma încred în bunatatea lui Dumnezeu în veci de veci ” Ps. 52:8

Fiecare act ce exprima daruire de sine pe care îl cunosc , a fost mai întîi inspirat de Dumnezeu. Numai dragostea lui Dumnezeu a condus pe Albert Schweitzer, în jungla Africana. Schweitzer a fost un om cu o capacitate intelectuala stralucitoare . El avea abilitati în orice domeniu.

Însa cercetarile pe care le-a facut pentru scrierea cartii “În cautarea istoricului Isus” , l-au ajutat sa descopere, care este “Chemarea lui Dumnezeu pentru sine ” ! Cînd a terminat de scris , a abandonat toate titlurile academice si pozitiile distincte pe care le avea în societate , si a mers în Africa sa slujeasca ca doctor misionar. El citise pilda spusa de Domnul Isus despre “Lazar si bogatul nemilostiv” si aceasta i-a atins inima.

De multe ori cînd pacientii se trezeau din anestezia de dupa operatie în micutul spital în care Schweitzer opera, îl auzeau pe doctor spunînd: ” Nu mai ai durere pentru ca Domnul Isus, mi-a spus sa vin si sa lucrez aici pe malul rîului Ogowe , ca sa va ajut. Ce spuneti ? Aceasta a fost dragoste fata de Dumnezeu , sau dragoste fata de aproapele ? Nu se poate face o separare ; pentru ca aceasta dragoste este una !

Rug. Draga Doamne Dumnezeule, îti multumesc pentru dragostea Ta. Umplema cu aceasta dragoste , ca sa-i pot sluji pe semeni . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.