12 Noiembrie

0
45

” Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare , pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit , macar ca eram morti în greselile noastre , ne-a adus la viata împreuna cu Hristos. (prin har sunteti mîntuiti ) .” Ef. 2:4-5

Într-o fscinanta povestire intitulata “Micul Print” se povesteste ca prietenul cel mai apropiat al printului mostenitor care a fost exilat pe o insula pustie , a fost o vulpe. În momentul în care urma ca si vulpea sa ““l paraseasca , aceasta i-a spus : Daca pîna atunci cînd ma voi reîntoarce vei împlini anumite conditii pe care ti le stabilesc, atunci îti voi face cunoscut care este cel mai mare secret al vietii !

În zilele ce au urmat, printul s-a straduit din greu si a depus toate eforturile penru a împlini toate conditiile impuse . Dupa o vreme vulpea s-a reîntors . Cînd printul a observat-o , stiind ca a înplinit tot ceea ce i se ceruse, i-a cerut vulpii sa-i destanuie care este cel mai mare secret al vietii ! Dupa ce s-a asigurat ca toate conditiile i-au fost împlinite, vulpea i-a zis printului : ” din acesta zi si pentru tot restul vietii tale sa stii ca numai lucrurile invizibile sunt esentiale ! Acesta-i cel mai mare secret al vietii .

Gîndeste-te la acest raspuns pentru cîteva clipe : “Numai lucrurile de sus; invizibile sunt esentiale !”

Daca esti cumva prea legat de lucrurile acestei lumi , sa nu cumva sa uiti ca va veni o zi în care vei descoperi ca numai lucrurile invizibile ; relatia cu Dumnezeu, si împaratia Lui conteaza ! Ai grija ca nu cumva atunci cînd vei descoperi acest adevar , sa nu fie prea tîrziu .

Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa ofer prioritate lucrurilor de sus, stiind ca Tu îmi porti de grija pentru cele de pe pamînt. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.