12 Martie

0
36

“Samînta , care a cazut pe pamînt bun , sunt aceia care , dupa ce au auzit Cuvîntul,îl tin într-o inima buna si curata, si fac roada în rabdare .” Luca 8:15

În anul 1994 , pentru jucatorul de golf “Davis Love”, arbitrul a dictat sa repete o lovitura în timpul celei de-a doua runda a circuitului”Master Western Open”. El a miscat marcatorul care arata unde a ajuns mingea pe care o lovise, pentru a cîstiga un avantaj în fata altui jucator cu care concura.

În timp ce urmarea evolutia celuilalt jucator, a uitat însa unde si-a asezat marcatorul. Cînd i-a venit rîndul sa loveasca mingea, a mers în locul unde mingea cazuse. Pentru ca n-a gasit marcatorul acolo, a început sa-l caute. Vazîndu-l nesigur, arbitrul întălnirii a dictat pentru el o lovitura suplimentara.

Rusinat de cele petrecute, atunci cînd Love a lovit mingea, aceasta a ajuns într-o zona moarta. , fiind eliminat din competitie. Daca ar fi cîstigat acea minge, ar fi cîstigat turneul asigurîndu-si o suma de 2.000 de dolari pe saptamîna. Fiind descalificat la aceasta competitie, pentru anul urmator a trebuit sa intre în calificari si sa joace mai multe turnee pentru a fi din nou înscris în circuitul Master.

Cînd cineva l-a întrebat: “Cît de mult te-a afectat aptul ca ai pierdut turneul pentru ca ti s-a dictat o lovitura suplimentara” el a raspuns: Întrebati-ma ce mult as fi suferit dupa aceia, daca as fi cîstigat turneul trisînd ? As fi prtat o povara pentru toata viata “!Desi a pierdut în acel an pentru ca a încercat sa triseze, în nul urmator jucînd cinstit a cîstigat turneele de calificare , iar în turneul Master a luat premiul al II lea , cîstigînd 237.600 dolari.

Este înviorator sa citesti despre anumite persoane care au învatat din propriile greseli si au decis sa-si continuie viata în moralitate si corectitudine, indiferent de pretul pe care a trebuit sa-l plateasca. Dumnezeu onoreaza acesta atitudine si-o rasplateste cu binecuvîntarile Sale.

Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu onest în toate lucrurile, stiind ca Tu ma vei onora . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.