12 Iunie

0
41

” Si-a adus aminte de legamîntul Sau si a avut mila de ei, dupa bunatatea Lui cea mare”! Ps.106: 45

Nimic nu-ti poate îmbogati mai mult viata ca slujirea altora . Pentru cei ce sunt gata sa dovedeasca compasiune pentru altii , viata se schimba radical.

Într-o revista americana de sanatate, a fost prezentat un studiu efectuat de Centrul de cercetare al Universitatii din Michigan . În urma acestui studiu, s-a constata ca orice activitate si slujire voluntara împlinita regulat, este o terapie ce a schimbat cel mai mult tonosul si conduita vietii . Mai mult chiar decît alergarea , exercitiile aerobice, sau retetele culinare.

Ajuta fregvent pe cineva si vei trai mai mult, vei avea o vitalitate mai mare si mai mult zel si energie în viata. Cei care sufereau de depresii nervoase, s-au vindecat mai repede atunci cînd în timpul calamitatilor, au uitat de propriile nevoi si au început sa-i ajute pe cei ce au fost afectati de stihiile naturii sau de atacurile aviatice.

Motivul pentru care multi dintre noi nu mai au energie, vitalitate si bucrie în viata, este pentru ca ne-am obisnuit sa traim numai pentru noi.

Învata sa traiesti pentru altii si viata ta nu va mai fi la fel.

Rug. Doamne Isuse; îti multumesc ca ai venit sa îmi slujesti; ajuta-ma sa pot urma exemplul Tau, ajutîndu-i pe altii. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.