12 Iulie

0
41

“Acum, vino, Eu te voi trimite la Faraon, și vei scoate din Egipt pe poporul Meu, pe copiii lui Israel.” Ex.3:10

Cînd Dumnezeu i-a adresat aceasta chemare, pentru Moise a fost un moment înspaimîntator. Sa mearga înapoi la Faraon, cred ca a fost ultimul lucru pe care Moise s-ar fi asteptat ca Dumnezeu sa-l cheme sa-l faca.

De aceea pentru a putea fi ceea ce Dumnezeu astepta de la el, Moise a avut o mare provocare careia a trebuit sa-i faca fata. Ca sa mearga în Egipt si sa-iconduca pe cei din neamul sau spre libertate, Moise a trebuit mai întîi sa-si învinga propria teama.

Cu toate ca Dumnezeu l-a chemat sa fie martorul si reprezentantul Sau în mijlocul acestei lumi, Moise nu voia sa-si paraseasca zona sa de confort din pustie. Asemenea lui Moise, ca sa ajunga martori ai lui Dumnezeu în mijlocul lumii în care traiesc si multi crestini din zilele noastre trebuie sa-si învinga propriile temeri.

Diavolul încearca sa ne tina legati acolo unde sîntem ca sa nu facem nimic care sa ne scoata afara, spre cei pierduti sau sa facem vreun lucru care sa aiba impact asupra societatii în care traim.

El încearca sa ne convinga de faptul ca este prea riscant sa stam de partea lui Dumnezeu, iar daca vom încerca sa spunem si altora despre Domnul Isus, acestia ne vor respinge si vom avea mari probleme. Datorita acestui fapt, putem spune ca este foarte greu sa scapam de temerile noastre si sa devenim martorii care Dumnezeu doreste sa fim.

În aceasta zi te încurajez sa nu-ti fie frica sa urmezi calauzirea lui Dumnezeu si sa mergi înainte ca sa spui si altora despre credinta ta în Hristos, prin cuvînt sau prin marturia vietii. Daca crezi ca Hristos este singura cale spre ceruri, atunci cunosti un adevar pe care lumea ar trebui sa-l auda.

SA NU TE TEMI SA URMEZI CALAUZIREA LUI DUMNEZEU SI IESIND ÎN MIJLOCUL LUMII SA SPUI SI ALTORA DESPRE HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.