12 Februarie

0
37

“Deci, dacă Eu, Domnul și Învățătorul vostru, v-am spălat picioarele, și voi sunteți datori să vă spălați picioarele unii altora.” Ioan 13:14

În versetul biblic de astazi, gasim o porunca a Domnului Isus care ne spune ca trebuie sa ne spalam picioarele unii altora.

Unii comentatori sugereaza ca aceasta porunca introduce o practica pe care biserica ar trebui s-o împlineasca asemenea botezului sau cinei Domnului. Atunci însa cand examinam mai atent acest text, descoperim ca prin actul spalarii picioarelor, Domnul Isus ne da numai un exemplu si nu instituie un nou simbol.

Prin actul spalarii picioarelor, El face o demonstratie a ceea ce înseamna a fi un slujitor a lui Dumnezeu si ce lucrare ar trebui acesta sa împlineasca. Domnul Isus ne arata ca trebuie sa ne supunem unii altora si sa ne slujim unii altora, dupa exemplul pe care El ni l-a dat.

De fapt, El asteapta ca noi sa ne iubim unii pe altii, la fel cum si El ne-a iubit.

De aceia, prin actul spalarii picioarelor, Domnul Isus ne-a aratat o dimensiune a dragostei, care n-a mai fost exprimata, sau experimentata pana atunci. O dragoste care slujeste si se sacrifica pentru altii!

El asteapta ca si noi sa aratam aceiasi masura a dragostei fata de toti cei din jurul nostru.

Cine este persoana pe care ar trebui sa o slujesti în acest fel ? Indiferent de cine este aceasta persoana pe care Dumnezeu ti-o aduce în atentie, te îndemn în aceasta zi sa parasesti zona ta de confort si sa-i arati o dragoste asa cum si Hristos te-a iubit, pentru ca sa poti fi astfel slujitorul pe care Hristos doreste sa fii.

ISUS ASTEAPTA CA SA-I IUBESTI PE CEI DIN JURUL TAU LA FEL CUM SI EL TE-A IUBIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.