12 Decembrie

0
48

“Îmi vei arata cararea vietii; înaintea Fetei Tale sînt bucurii nespuse, si desfatari vesnice în dreapta Ta.” Psalmul 16: 11

Traiesti în prezenta lui Dumnezeu în fiecare zi a vietii tale? Daca citesti cu atentie versetul de azi, atunci vei afla ca o astfel de traire este posibila.

Noi putem sa ne bucuram de prezenta Domnului doar atunci cînd deschidem Cuvîntul Sau si îi permitem sa ne vorbeasca, atunci cînd ne întîlnim cu ceilalti credinciosi la închinare si atunci cînd ne rugam cu sinceritate înaintea Lui.

În astfel de momente Dumnezeu ne revitalizeaza sufletele, iar Domnul Isus ne da acea bucurie de care are avem nevoie în vietile noastre.

Asadar, avem bucuria Sfintei Scripturi, bucuria unui Mîntuitor personal si bucuria mîntuirii. De fapt, Domnul Isus ne spune în Luca 10: 20: “bucurati-va ca numele voastre sînt scrise în ceruri.”

Da, cea mai mare bucurie pe care o traim în mijlocul acestei lumi este sa stii ca esti mîntuit!

Se poate însa, ca în aceste momente sa îti dai seama ca înca nu esti mîntuit. Poate ca nu cunosti bucuria salvarii prin Domnul Isus.

Daca îti doresti aceste lucruri pentru viata ta, daca astepti sa primesti mîntuirea, atunci te invit sa rostesti urmatoarea rugaciune, din toata inima:

Domnul meu Isus Hristos, îmi doresc sa ma bucur în prezenta lui Dumnezeu fara a avea pacate. Stiu ca lucrul acesta este posibil prin jertfa Ta de la Golgota. Te rog atinge si viata mea si intra în ea. Iarta-mi pacatele si du-ma în prezenta lui Dumnezeu. Îti multumesc pentru harul Tai si bucuria ce o am în Tine. Amin.

În 2 Corinteni 5: 21 ni se spune: “Pe Cel ce n-a cunoscut nici un pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu în El.” Daca ai spus rugaciunea de mai sus, atunci bucura-te, pentru ca Dumnezeu te-a ales sa fii neprihanit.

CEA MAI MARE BUCURIE DINTRE TOATE ESTE ACEEA SA STII CA ESTI MÎNTUIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.