11 Septembrie

0
25

“Dacă vrea cineva să facă voia Lui, va ajunge să cunoască dacă învățătura este de la Dumnezeu, sau dacă Eu vorbesc de la Mine.” Ioan 7:17

Prin versetul biblic de astazi, Domnul Isus ne spune ca atunci cînd cineva doreste sa îl cunoasca cu adevarat pe Domnul si sa vada daca ceea ce El spune este adevarat si exista în realitate, va ajunge sa cunoasca ceea ce-si doreste, fiindca Dumnezeu i se va revela.

În ultima instanta, cunoasterea lui Hristos nu este numai o problema intelectuala, ci una care implica simtirile si trairile inimii.

Daca o persoana asteapta mai întîi sa înteleaga toate lucrurile si sa gaseasca raspuns la toate întrebarile, nu va veni niciodata la Hristos.

De aceea, într-un moment al vietii, fiecare persoana trebuie sa ia o decizie cu privire la Hristos, pe baza evidentelor pe care deja le-a primit. Este El unmincinos, un om fara minte sau este Domnul?

Daca înca nu esti sigur cine este Domnul, fii gata în aceasta zi sa te rogi si sa spui : “Doamne Isuse, daca existi cu adevarat, arata-te si mie!” Dupa ce ai înaltat aceasta rugaciune, fii gata sa examinezi orice marturie pe care o vei primi, cerîndu-I lui Dumnezeu sa-ti arate adevarul.

Sînt sigur ca atuncicînd te vei ruga sincer, Dumnezeu îti va da un raspuns clar.

Mii si chiar milioane de oameni care au trait de-a lungul istoriei, pot sa-ti spuna despre realitatea prezentei lui Hristos din viata lor. Cu aceeasi tarie pot sa-ti spun si eu despre realitatea prezentei lui Hristos din viata mea. De fapt, întreaga mea existenta prezenta si viitoare este fundamentata pe acest adevar: “Hristos este real si este Domnul vietii mele!”

Vestea buna a salvarii prin Hristos este cea mai mare oferta care a fost facuta vreodata omenirii, prin care descoperim ca Fiul lui Dumnezeu a venit în lumea noastra , a trait o viata sfînta si fara de pacat, a murit pe cruce pentru pacatele întregii lumi, a înviat si acum mijloceste înaintea lui Dumnezeu, pentru ca tu si eu sa putem fi iertati si mîntuiti.

Isus Hristos nu a fost un om mincinos sau fara de minte, ci El este Domnul! Aceasta-i vestea cea buna!

DACA O PERSOANA PE CARE O CUNOSTI ÎNCA NU ESTE SIGURA DE IDENTITATEA DOMNULUI ISUS, SPUNE-I SA-I CEARA LUI DUMNEZEU SA I SE DESCOPERE. SI EL O VA FACE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.