11 Mai – Ce așteptați?

0
52

“Oamenii își vor da sufletul de I groază, în așteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ”¦” Luca 21.26 1-

Viața fiecărui om este marcată de multe momente de așteptare. Este trist că și în pri­vința mântuirii sufletului, omul așteaptă. Unii așteaptă o vârstă mai înaintată. Vă gândiți să-L acceptați pe Mântuitorul când veți ajunge în neputință? Așteptați să aveți mai mult timp liber? Greșiți, pentru că fiecare an din viață pare mai scurt decât cel care a trecut.

Așteptați ca inima să fie mai bine dispusa? Aceasta nu se va întâmpla niciodată, căci este scris: “Inima este nespus de înșelătoare și de deznădăjduit de rea; cine poate s-o cunoască?” (Ieremia 17.9). Așteptați ca cei care vă înconjoară să se hotărască pentru Mân­tuitorul? Mântuirea este o chestiune pe care fiecare trebuie să o primească pentru sine. Așteptați ca dru­mul credinței să se lărgească? El este destul de larg, ca un număr cât mai mare de persoane să pășească spre mântuirea și harul lui Dumnezeu adus prin Isus Hristos.

Cititorule, permite-mi o întrebare personală: Ce aș­tepți? Grăbește-te astăzi să primești mântuirea în dar! Nu te uita la tine că ești slab, nici la vrăjmașul care stă să te înghită, ci uită-te la Tatăl ceresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.