11 Mai – Catastrofă aeriană

0
24


– “Dacă ar fi fost înțelepți, ar înțelege, și s-ar gândi la ce li se va întâmpla.
“Deuteronom 32.29 –

Una dintre cele mai mari tragedii din istoria zborurilor s-a petrecut la 27 martie 1977 când, la ciocnirea a două avioane, au murit peste 593 de oameni. Numai 60 de pasageri au supraviețuit. Într-unul din avioane s-a aflat și un bărbat credincios. El a povestit mai târziu despre acele clipe dramatice: “Eram înconjurat de oameni care au devenit făclii vii, țipând de dureri și groază. Dar ceea ce m-a mișcat mai mult a fost faptul că acești oameni Îl blestemau și Îl înjurau pe Dumnezeu din cauza nenorocirii care dăduse peste ei.”
Acest supraviețuitor a adăugat încă ceva, care m-a întristat foarte mult și m-a pus pe gânduri: “Oamenii rămân până la ultima suflare așa cum sunt. Dacă nu se lasă schimbați înainte de moarte prin puterea lui Hristos, atunci nu o vor face nici în ultima clipă a vieții lor.”

Acum dorim să întrebăm pe toți cititorii: Dacă vă va lovi mâine o nenorocire, veți fi pregătiți să-L întâlniți pe Dumnezeu? Dumnezeu vă iubește! Dumnezeu nu găsește nicio plăcere în moartea păcătosului, ci vrea ca acesta să se întoarcă din calea lui și să trăiască. “Pe viața Mea, zice Domnul, Dumnezeu, că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui și să trăiască.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.