11 Iunie

0
36

” Nu vorbi în chip usuratec împotriva aproapelui tau; ori ai vrea sa înseli cu buzele tale ?” Prov.24:28

Într-o zi când a câstigat un mare turneu, Roberto DeVicenzo, un jucator de golf argentinian, a primit un cec cu o mare suma de bani drept recompensa. Dupa ceremonia de premiere, DeVicenzo s-a îndreptat singur spre masina lui aflata în parcare.

Înainte ca sa ajunga la masina , l-a întâmpinat însa o doamna ce avea ochii plini de lacrimi. Aceasta s-a apropiat încet si i-a spus :” Aceasta-i o zi fericita pentru tine; dar doctorii mi-au spus ca fiul meu urmeaza sa moara de leucemie!”

Înainte ca acea femeie sa mai spuna vre-un cuvânt, campionul de golf a scos un pix, a întors cecul ce continea recompensa pentru câstigarea titlului si-a scris pe spatele lui: ” Sa-l ajuti si pe fiul tau sa aiba zile bune !”Când a terminat de scris, a înmânat cecul acelei necunoscute.

Dupa o saptamâna de la acest eveniment, DeVicenzo a fost informat ca acea femeie nu avea nici un copil care sa fie bolnav de leucemie si ca aceasta l-a înselat luându-i cecul ce continea suma cuvenita câstigatorului. Când a auzit despre aceasta situatie, acel campion si-a ridicat ochii în sus si-a marturisit în auzul tuturor :”merita sa-l pastreze; pentru ca mi-a dovedit acum ca atât mama cât si fiul acesteia, sunt bolnavi de o boala mult mai severa decât leucemia !”

Minciuna si înselatoria acelei femei au confirmat faptul ca ea si fiul ei traiau în pacat. Aceasta este o boala spirituala care duce nu numai la moarte fizica, ci si la moarte vesnica.

Fiindca toti am fost virusati de pacat, pentru a avea parte de zile mai bune, Dumnezeu a scris pentru noi prin Hristos un cec în alb, oferindu-ne libertatea sa scriem prin credinta , tot ceea ce avem nevoie.

Rug.Doamne Isuse; Îti multumesc pentru ca în dragostea Ta mi Te-ai daruit pe Tine însuti. Ajuta-ma sa umblu în Adevar, pentru ca acest dar sa-mi fie binecuvântare. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.