11 Iunie – CE ÎNSEAMNĂ SĂ LUCREZI PENTRU ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU? (3)

0
37

“Tatăl celui neprihănit se veselește” (Proverbe 23:24)

Munca cea mai grea este uneori cea mai trecută cu vederea. Într-o zi, un soț s-a întors acasă de la serviciu și casa era într-o dezordine totală. Hainele erau azvârlite peste tot pe podea, vasele murdare stăteau stivuite în chiuvetă, copiii plângeau, paturile erau nefăcute, baia mirosea urât, iar televizorul era dat la maxim. Când și-a întrebat soția ce se întâmplă, ea i-a răspuns: “Mai știi cum mă întrebai în fiecare seară ce am făcut toată ziua? Ei bine, astăzi nu am făcut nimic”.

Dacă ești o mamă sau un tată care stă acasă, Dumnezeu consideră că munca ta este importantă. Este mai importantă pentru viitor decât oricare altă profesie ““ deoarece determini calitatea generației următoare. Martin Luther a spus: “Ceea ce faci în casa ta prețuiește ca și cum ai face-o în cer pentru Domnul nostru”. Într-o zi, Dumnezeu le va spune “bine lucrat” părinților care au avut grija de copii ““ care i-au îmbăiat, i-au rănit, a curățat după ei ““ când au fost obosiți și credeau ca nu se uită nimeni. Cineva însă ține evidența. Merită!

Tu ești cel ce face ca munca ta să fie semnificativa ““ nu invers. Când descoperi darurile pe care ți le-a dat Dumnezeu si pasiunile pe care le-a pus in tine și le pui in aplicare in slujba valorilor în care crezi cu tărie ““ “lucrezi pentru Dumnezeu” în cel mai adevărat sens.

Așa că roagă-L pe Dumnezeu să te ajute ca fiecare zi să decurgă bine. Si încearcă să faci din munca ta o slujire pentru Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.