11 Februarie

0
39

“Domnul este în templul Lui cel sfînt , Domnul îsi are scaunul de domnie în ceruri. Ochii Lui privesc , si pleoapele Lui cerceteaza pe fiii oamenilor.” Ps 11:4

Într-o zi un profesor care preda la o clasa de adolescenti teme spirituale, le-a vorbit acestora despre cer. Cînd si-a terminat lectia, profesorul a dorit sa faca o aplicatie practica, de aceea i-a întrebat: “Cîti dintre voi ati dori sa ajungeti în cer si sa va bucurati de tot ceea ce ati auzit ?

Elevii si-au ridicat mîinile toti deodata, exprimînd fiecare aceasta mare dorinta. Cînd profesorul s-a uitat însa mai atent , a observat printre ei unul care nu si-a ridicat mîna. Cînd l-a vazut , profesorul a ramas fara cuvinte ! “Charlie” ; n-ai ridicat mîna sa ne spui ca doresti sa mergi în cer ; nu-i asa ? O nu a raspuns Charlie; si eu doresc sa merg în cer , dar nu odata cu toti acestia !

El era asa de dezamagit de colegii lui, încît nici în cer n-ar fi vrut sa mearga odata cu ei. Nu cumva si tu ai anumite persoane cu care n-ai vrea sa te întîlnesti nici în cer ? Sau sa întreb altfel : ” Nu cumva cerul n-ar mai fi cu adevarat o bucurie pentru tine daca acolo te-ai întîlni si cu persoana care te-a dezamagit sau te-a tradat ?

Un predicator a întrebat odata doua persopane ce erau în conflict : “Daca nu puteti sa va împacati acum , ce va veti face în cer ? Una dintre aceste persoane care era de fapt cea mai înversunata a raspuns : ” Pentru ceea ce mi-a facut, nu pot sa-l iert acum si nici vu vreau sa-l vad nici în cer !”

Auzindu-i raspunsul, predicatorul i-a zis : “Daca nu poti sa-l ierti acum, cu siguranta nu vei putea sa-l vezi nici în cer, pentru ca nu vei ajunge acolo!. Esti pregatit sa mergi în cer chiar si cu cei ce ti-au facut cel mai mare rau ?

Rug. Dumnezeul dragostei ; prin ceea ce sunt nu merit cerul, dar prin meritele Domnului Isus, sunt sigur ca voi ajunge acolo. Nu ma lasa însa sa merg singur, ci ajuta-ma sa ma pregatesc pentru cer împreuna cu întreaga mea familie si chiar cu cei ce mi-au facut rau. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.