11 Decembrie

0
37

“Am hotarît sa aducem în fiecare an la Casa Domnului cele dintîi roade ale pamîntului nostru si cele dintîi roade din toate roadele tuturor pomilor.” Neemia 10: 35

Astazi doresc sa îti pun o serie de întrebari,  pe care orice crestin ar trebui sa si le puna din cînd în cînd.

• Daca fiecare membru al bisericii tale ar fi exact ca tine, atunci ce fel de biserica ar fi aceasta?
•  Daca fiecare membru s-ar ruga asemenea tie, atunci ce fel de rugaciune s-ar face în acea biserica?
• Daca fiecare membru ar face aceeasi lucrare pe care o faci si tu, atunci ce fel de lucrare s-ar face pentru cei aflati în suferinta?
• Daca fiecare membru ar slavi pe Dumnezeu în modul în care o faci tu, atunci care ar mai fi dinamica bisericii în ceea ce priveste lauda?
•  Daca fiecare membru ar fi un martor a lui Hristos ca si tine, ar invita si încuraja pe altii sa vina la Dumnezeu în modul în care o faci tu, atunci care ar fi viziunea bisericii tale?
• Si, daca fiecare membru ar darui cît daruiesti tu, atunci ar mai exista locasuri de închinare pentru Dumnezeu?

Stiu ca îndrazneala de a-i întreba pe oameni despre bani e mult prea mare. Atunci cînd ma apropii de banii oamenilor, ei devin nervosi, deranjati. Adevarul este ca fiecare dintre noi are o datorie fata de Domnul Isus Hristos, Domnul nostru. Trebuie sa daruim fiecare dintre noidin ceea ce Dumnezeu nea dat,  pentru ca numai asa putem lua parte la lucrarea pe care Dumnezeu o face în biserica Sa.

Cu aceasta datorie, vine si responsabilitateanoastra de a-i da Domnului din cîstigul nostru. Versetul de astazi ne spune ca israelitii s-au angajat sa îi dea Domnului ce aveau ei mai bun. Ceasta esteceea ce în zilele noastre se numeste “sacrificiu.”

Asadar, permite-mi sa te întreb azi: îi dai Domnului ceea ce ai tu mai bun, cele “dintîi” roade din tot ceea ce primesti? Oferi ceva bisericii Sale, asa cum si El a oferit? Toate acestea ti se cer pentru ca e nevoie de sacrificiul tau si de angajamentul tau, pentru a aduce oameni la Dumnezeu.

UITAT-TE PUTIN LA FAPTELE TALE: DACA NU AI FACUT TOT CEEA CE A FOST MAI BUN, SCHIMBA LUCRURILE CHIAR DIN ACEASTA ZI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.