11 DECEMBRIE ““ PREDAREA (3)

0
51


-“La cuvântul Tău, voi arunca mrejile!”
(Luca 5:5)-

Unul din cei mai mari lideri ai secolului al douăzecilea a fost Bill Bright, fondatorul organizației Campus Crusade. Prin broșura “Patru legi spirituale” și filmul Isus (vizionat de peste patru milioane de oameni), peste 150 de milioane de oameni au fost câștigați pentru Hristos. Când a fost întrebat de ce l-a folosit Dumnezeu într-un mod atât de eficient, Bill a răspuns: “Când am fost tânăr, am făcut un contract cu Dumnezeu. L-am scris efectiv și l-am semnat. Spunea așa: “De azi înainte sunt rob al lui Isus Hristos”. Imaginează-te legat în lanțuri de o vâslă ca un sclav, vâslind la bătaia din tobă a unui stăpân de galeră până în ziua morții ““ asta înseamnă predare!

Predarea nu este doar cea mai bună cale în viată ““ este singura cale! Orice altă abordare duce la frustrare. Biblia numește predarea “o slujbă duhovnicească” (Romani 12:1). Cele mai înțelepte momente ale tale vor fi cele în care îi spui da lui Dumnezeu. Uneori e nevoie de ani, dar în cele din urmă descoperi că cea mai mare piedică în cale binecuvântării lui Dumnezeu ești tu. Nu poti împlini scopurile Lui când te concentrezi pe propriile tale planuri și interese. Dacă Dumnezeu va face cea mai profundă lucrare în tine, aceasta va începe cu predarea.

Deci dăruiește-l tot lui Dumnezeu: regretele tale trecute, problemele tale prezente, ambițiile tale viitoare, temerile tale, visele tale, slăbiciunile tale, obiceiurile tale, durerile tale și planurile tale. Pune-L pe Isus pe scaunul șoferului și ia-ti mâinile de pe volan. Nu te teme; nimic din ce controlează El nu poate ieși de sub control. Predat lui Hristos poti face fată tuturor lucrurilor cu care te bombardează viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.