11 August

0
42

“Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezîndu-i în Numele Tatalui si al Fiului si al Sfîntului Duh. Si învatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sînt cu voi în toate zilele, pîna la sfîrsitul veacului. Amin.” Matei 28: 19-29

Îti doresti sa schimbi aceasta lume?

Asa cum citim în versetul de astazi, Domnul Isus ne-a spus în modfoarte clar sa “facem ucenici din toate neamurile”¦..” Aceasta chemare facuta de Domnul ne arata de fapt care ar trebui sa fie scopul vietii noastre: acela de a aduce la Dumnezeu cît mai multi oameni. Putem face ucenici propovaduind oamenilor Evanghelia, botezîndu-i pe cei ca au ajuns sa creada si apoi ajutîndu-i sa creasca din punct de vedere spiritual întarindu-le credinta, nadejdea si dragostea.

De aceea vreau sa te întreb în aceasta zi: Faci tot ceea ce îti sta în putinta pentru a schimba lumea pentru Domnul Isus Hristos? Aduci oameni la Hristos si îi ajuti sa devina ucenici maturi în credinta?

Daca raspunsul tau este negativ, de ce nu te implici mai mult?

Sa stii ca promisiunile si poruncile pe care le citim în Sfînta Scriptura nu sunt aplicabile doar pentru Biserica Primara! Ele au fost date pentru a ajunge la mine si la tine”¦

Domnul Isus ne face si noua aceeasi promisiune a puterii Duhului Sfînt, pe care a facut-o si grupului de crestini carora le-a dat sarcina de a face ucenici conform textului biblicdin Matei, capitolul 28.

Chiar daca aveau slabiciuni si esecuri în vietile lor, Domnul Isus le-a promis primilor crestini ca ajutor pentru a împlini lucrarea la care au fost chemati ““ inimaginabila putere a Duhului Sfînt. Aceasta promisiune este valabila si astazi.

De aceea, în aceasta zi te îndemn sa ceri o mai mare prezenta si putere a Duhului Sfînt în viata ta si sa începi sa schimbi lumea pentru Isus Hristos!

FACI TOT CEEA CE ÎTI ESTE CU PUTINTA PENTRU A SCHIMBA LUMEA PENTRU DOMNUL ISUS HRISTOS? DACA RASPUNSUL TAU ESTENU, NU AI VREA SA TE IMPLICI MAI MULT?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.