11 August

1
34

“De alta parte stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sînt chemati dupaplanul Sau ” Romani 8 28

Cei mai multi oameni nu se mai întreaba astazi : “Cum voi ajunge în cer ?”Întrebarea lor cea mai fregventa este : “Cum voi reusi sa ies din situatiileîn care ma aflu si sa-mi închei cu bine aceasta zi !” Acest fapt ne arata caorizontul fiintei umane s-a limitat doar la aici si acum !

Desi aceste întrebari sunt diferite ca perspectiva, au totusi ceva în comun:”Nu putem sfîrsi bine ziua si viata, fara ajutorul lui Dumnezeu.

Cu cît suntem mai aproape de Domnul, cu atît mai mult El va avea o influentamai mare asupra vietii noastre. Este acelasi efect pe care cineva îl va traiapropiindu-se de soare: Cu cît ne apropiem mai mult de soare, cu atît maimult lumina si caldura lui vor influenta viata noastra. Cînd cineva mergeînsa în sens invers, deăpartîndu-se de soare, atunci frigul siîntunericul îi va cuprinde viata. Care este sensul vietii tale ?

Chiar daca astazi viata îti este umbrita de norii problemelor, nu uita caacestea vor trece curînd si nu te vor influenta decisiv, atunci când mergiîn directia cea buna.

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu uit niciodata ca nu mi se poateîntîmpla nimic rau astazi, sau în tot cursul vietii,  ceea ce eu împreuna cuTine sa nu pot birui . Amin

1 COMENTARIU

  1. Isus ne invita sa luam jugul Lui. “Jugul meu este placut si povara mea este usoara” (Matei 11,30)Eu unul nu am vazut niciodata ca un singur animal sa traga la jug, deci jugul este pentru doi. Iar omul baga capu-n jug de unul singur, si-l trage saracul tot de unu singur, in loc sa-l traga împreuna cu Isus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.