11 Aprilie

1
56

“Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica; ci ati primit un duh de înfiere, care ne face sa strigam: “Ava” adica:”Tata”!Romani 8:15

Rebeca Pipert, a povestit despre întrebarile care i-au framântat sufletul înainte de a-L primi pe Hristos. Marea ei problema era cauzata de faptul ca, predându-si viata lui Hristos, îsi va pierde identitatea si va ajunge o ciudatenie pentru prietenii sai.

Desi se gândea la anumite persoane religioase pe care le cunostea, n-ar fi vrut sa ajunga sa se asemene cu niciuna dintre acestea. De aceea se tot gândea: “oare ce schimbari îmi va aduce în viata, aceasta decizie? Va trebui oare sa renunt la muzica de jazz pe care o îndragesc atât de mult si sa actionez ca o persoana religioasa rupta de realitatile vietii ? O vor mai recunoaste prietenii, în aceasta noua identitate?

Teama ei era ca prietenii o vor respinge si vor face multe glume pe seama ei. Îsi imagina cum acestia îi vor spune:” vai de tine Backy; ti-ai pierdut mintile”! “Ce-ai gasit atât de amuzant în noul tau mod de viata?” Dincolo însa de frica de necunoscut si întrebarile cu care se confrunta, Backy stia ca îi lipseste ceva. Multe lucruri nu mai erau în ordine în viata ei, si nu voia sa le îndrepte, fiindca se temea de schimbari. Aceasta frica a tinut însa pâna în momentul în care prin credinta s-a hotarât pentru Dumnezeu.

Când Isus Hristos a venit în viata ei, frica i-a disparut si o bucurie deplina i-a umplut întreaga fiinta. Nu i-a mai pasat de ceea ce spuneau vechii prieteni, pentru ca acum ILgasise pe Adevaratul Prieten, si un nou sens al vietii.

Aceasta bucurie este experienta vietii traita de toti cei ce-L întâlnesc pe Hristos cel înviat, si-si deschid viata prin credinta pentru El.

Rugaciune: Doamne Isuse; alunga frica si din sufletul meu, pentru ca sa pot trai bucuria biruintei împreuna cu Tine. Amin.

1 COMENTARIU

  1. as vrea sa fac un singur comentariu si acesta este urmatorul pe cand veti veni sa ne jutati in lucrarea romilor din braila in vederea evanghelizari si castigari de cati mai multi rommi pentru ISUS si imparatia LUI.

    am vazut ca lucrati in afara tari pe cand si in braila in teritoriul in care Domnul m-a trimes sa lucrez avem nevoie fratilor si surorilor scumpi sa ne ajutati ijn aceasta lucrare foarte grea veniti si in Macedonia din braila ,si noi exixtam veniti si vedeti e mai greu ca si in africa india sau alte parti .Harul Domnului nostru sa ne fie imultite noua tuturor si m-a rog Domnului ca sa va dea ochii sa ne vedeti si pe noi cei din braila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.