10 Decembrie

0
42

“Doamne, fie îndurarea Ta peste noi, dupa cum o nadajduim noi de la Tine “! Ps. 33:22

Lucrurile interzise deseori ne ademenesc . Gînditi-va putin ce provocari sunt în aceasta societate decazuta ! O societate în care sotul si sotia nu mai dau socoteala unul altuia, de sentimentele si credonciosia lor , iar copiii nu mai pot fi siguri de un camin linistit , avînd garantia hranei si-a ocrotirii.

În societatea în care traim oamenii alearga dupa placere si nu accepta nici o forma de limitare sau responsabilitate a unuia fata de celalalt ! Presupunerea mea este ca nimeni nu ar dori sa traiasca într-un asemenea context . Nimic altceva nu poate distruge în aceeasi masura bucuria din inima oamenilor ca decaderea morala.

Din aceasta cauza , fiecare dintre noi ar trebui sa ne gîndim serios , ce fel de contributie avem în cadrul societatii !

Avem o situatie asemanatoare experimentata de profetul Isaia, care a vazut cît de grozav este efectul pacatului în mijlocul poporului sau; a vazut nefericirea acestuia , si multele tragedii pe care pacatul le-a adus. Mai rau chiar : pentru poporul ce se afunda în pacat nu întrezarea nici o cale de întoarcere ! Profetul Isaia a privit neputincios la deteriorarea morala din jurul sau si pe lînga frustrarea lui ; el chiar îl acuza pe Dumnezeu ca îi lasa pe cei din poporul Israel în pacat si le si împietreste inima ca sa nu se pocaiasca ! (Isaia 17:63)

Toti cei dintre noi care am avut pe unul dintre cei dragi cufundati în pacatul din care nu mai puteau iesi , întelegem inima lui Isaia. Ce frustrare ; este atît de greu sa astepti si iar sa astepti ca acestia sa se întoarca !

Domnul Isus a venit în mijlocul lumii noastre si sarbatorim acest fapt în acest sezon , aratîndu-ne ca mai exista speranta . Nadejdea aceasta ne-a fost adusa prin Mîntuitorul trimis de Dumnezeu, care ne iubeste , cu toate ca am cazut atît de adînc !

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa vad calea eliberarii , ce mi-ai pregatit-o prin Fiul Tau ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.