10 Noiembrie

1
36

“Totusi în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit. Caci sînt bine încredintat ca nici moartea, nici viata, nici îngerii, nici stapînirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare.” Romani 8:37-38

Sînt multi oameni care se întreaba si atazi ce diferenta este între Domnul Isus Hristos si ceilalti lideri religiosi. De ce sa credem ca Domnul Isus este superior celorlalti lideri, cum ar fi Mohamed, Buda sau altii?

Cineva a explicat aceasta diferenta astfel: Majoritatea liderilor religiosi îi conduc pe oameni la moarte, pe cînd Dumnezeu doreste sa ofere celor ce merg spre moarte, viata din belsug!

Diferenta dintre Hristos si oricare alt lider religios este însă mult mai adînca decît ceea ce am spus pîna aici. Numai Domnul Isus a învins moartea si El e singurul ce are puterea de a oferi viata vesnica celor ce îl cauta.

De aceea Pavel s-a folosit de limbajul victoriei atunci cînd ne-a vorbit într-un capitol despre toate încercarile care pot sa apara în vietile noastre. Numai acel Isus care i-a vindecat pe oamenii posedati de demoni, schimbîndu-le viața în oameni spirituali, poate sa ne dea viata vesnica.

Si, nu exista niciun alt lider în afara de Domul Isus care sa lucreze în mod activ si în zilele noastre. Nu exista niciun alt lider din trecut care sa lucreze cu dragoste în vietile urmasilor lui si care sa ofere victorie asupra mortii.

Roaga-l pe Dumnezeu astazi sa te ajute sa nu ajungi urmasul unui profet fals, ci al singurului Mîntuitor ce poate lucra în viata ta. Si, te îndemn sa îti faci timp sa vorbesti si altora despre aceasta veste buna.

LAUDA-L PE DUMNEZEU PENTRU CA URMEZI UN MÎNTUITOR VIU, CARE ÎTI DA VICTORIE ÎMPOTRIVA MORTII SI ÎTI PROMITE VIATA VESNICA!

1 COMENTARIU

  1. Imi place meditatia asta!
    Oricite predici ai asculta, nimic nu se compara cu soapta blanda a Duhului Sfant care te face sa te simti COPIL de DUMNEZEU, acum si aici… si aduce CERUL in sufletul si viata ta, chiar daca traim in starea asta smerita, intr-un trup de carne.
    Damaris

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.