10 Iunie

0
35

“De aceea, încingeți-vă coapsele minții voastre, fiți treji, și puneți-vă toată nădejdea în harul, care vă va fi adus, la arătarea lui Isus Hristos.” 1 Pet.1:13

În versetul biblic de astazi gasim o motivatie puternica care sa ne determine sa traim acel mod de viata despre care am vorbit în meditatia biblica de ieri. O viata separata fata de pacat si diferita fata de a celor ce nu-L cunosc pe Dumnezeu.

Declaratia “aratarea lui Isus Hristos”, folosita de apostolul Petru în acest verset, este o referire la a doua venire a Domnului Isus. De aceea, avînd în vedere faptul ca El vine curînd, cu atît mai mult si noi trebuie sa traim o viata evlavioasa!

Si apostolul Ioan ne atentioneaza de acest fapt, atunci cînd spune: “Oricine are nădejdea aceasta în El, se curăță, după cum El este curat.” 1 Ioan.1:3

De aceea, daca crezi cu adevarat ca Domnul nostru vine, trebuie sa te si pregatesti pentru întîlnirea cu El, avînd o viata sfînta.

Ce ai face daca ai sti ca Domnul Isus s-ar întoarce astazi? Înainte de sfîrsitul acestei zile, El ar reveni ca sa ne ia cu Sine în slava? Nu cumva ai descoperi în viata ta anumite lucruri care ar trebui schimbate? Sau poate ca ar trebui sa fugi repede la cei din jur ca sa te asiguri ca toate lucrurile sînt rezolvate între tine si prietenii si membrii familiei tale? Nu cumva ar trebui sa te grabesti ca sa mai spui cuiva despre Domnul Isus?

Din momentul cînd am hotarît sa ne casatorim si am fixat ziua nuntii fiecare decizie, fiecare plan si fiecare gînd pe care îl avem se îndreapta spre ziua cînd vom sta la altar. În acelasi fel si noi ca Biserica si mireasa a Domnului Isus trebuie sa avem în atentie ziua cînd vom sta înaintea Lui si sa traim în fiecare clipa cu speranta reîntoarcerii Sale!

REÎNTOARCEREA DOMNULUI ISUS AR TREBUI SA AIBA UN MARE IMPACT ASUPRA MODULUI CUM NE TRAIM VIATA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.