10 Iulie

0
32

“De aceea simt plăcere în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strîmtorări, pentru Hristos; căci cînd sînt slab, atunci sînt tare.” 2 Cor.12:10

Desi prin mesajul acestui verset am fost de multe ori mîngîiati, întrebarea pe care as dori sa o ridic în aceasta zi potrivit adevarurilor pe care acest verset le contine, este: ce faci atunci cînd dusmanul te ataca chiar în punctul forte al vietii tale?

David a fost un om cunoscut pentru integritatea sa. Despre el, Sfînta Scriptura ne spune ca a fost un om dupa inima lui Dumnezeu. Aceasta calitate care L-a îndreptatit pe Dumnezeu sa-l ridice pe David la rangul de rege al lui Israel, a fost însa si punctul în care diavolul l-a atacat!

Care este cel mai puternic punct al vietii tale? Este vreun domeniu din viata ta despre care poti sa spui: aici sînt acoperit? Sau, în acest domeniu sînt în siguranta, fiindca aici toate lucrurile le am sub control?

Chiar daca ai ajuns sa traiesti acesta experienta, as vrea sa-ti spun sa nu cumva sa-ti lasi garda jos, asa cum David a facut-o, ci fii pregatit împotriva oricarui atac al celui rau, purtînd toata armatura lui Dumnezeu.

Aceasta armura spirituala pe care apostolul Pavel ne-o prezinta în Efeseni 6:13-17, ne descopera de fapt ceea ce este Hristos pentru noi.

De aceea sa nu uiti niciodata ca cei credinciosi sînt îmbracati în Hristos, dupa cum si Hristos a venit sa traiasca îmbracînd un trup asemenea noua. De fapt, noi sîntem chemati sa stam în pacea Lui, în Adevarul Lui, în neprihanirea Lui si în Cuvîntul Lui.

Traind în aceasta stare de har, noi putem sa-L laudam pe Dumnezeuîn orice vreme, fiindca atunci cînd sîntem slabi, El este tare !

NU-TI LASA GARDA JOS, CI ÎMPOTRIVESTE-TE CELUI RAU PURTÎND TOATA ARMURA LUI DUMNEZEU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.