10 August

1
35

“În casa Tatălui Meu sînt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sînt Eu, să fiți și voi.” Ioan 14:2-3

Cînd un crestin moare, nu ar trebui sa spunem ca acesta a disparut sau s-a prapadit, fiindca acesta nu s-a pierdut, ci a iesit doar pentru o vreme din cîmpul nostru vizual.

Cu toate ca în astfel de momente plîngem si ne întristam, trebuie sa nu uitam ca atunci cînd un credincios merge sa fie cu Domnul este mai viu ca niciodata.

Gîndeste-te putin la aceste lucruri. Cînd vom ajunge în cer, vom depasi toate limitarile! Aici pe pamînt sîntem limitati de multe lucruri: timp, spatiu si chiar de propriile trupuri. În cer însa, noi îl vom slavi pe Dumnezeu, fara limitari sau constrîngeri.

Poti sa-ti imaginezi ce înseamna sa faci lucrul pe care îl iubesti cel mai mult tot timpul si fara niciun fel de limita? Aceasta este de fapt cerul!

Cînd vom ajunge în cer, noi nu ne vom aseza pe vreun nor si vom astepta sa fim slujiti de îngeri, fiindca în cer vom fi mai activi ca oricînd. Tot timpul si fara limite îl vom slavi pe Dumnezeu, slujindu-i cu dedicare si bucurie.

De aceea, cerul este o trecere de la limitare la libertate, de la întrebari la raspunsuri si de la un cort de lut la o cladire cereasca, ce nu este facuta de mîna omeneasca. Toate dorintele noastre bune de pe pamînt îsi vor gasi sens si împlinire în ceruri. Iar dincolo de aceasta împlinire, vom avea bucuria de a fi în prezenta lui Dumnezeu, pentru vesnicie!

Datorita acestui fapt, atunci cînd ne gîndim la cer, nu gasim nimic care sa neîntristeze.

În ziua cînd si-a dat ultima suflare, marele evanghelist Dwight L. Moody a spus: “Aceasta este ziua încoronarii mele!” Foarte interesant, nu-i asa? Nu ziua mortii, ci ziua încoronarii, cînd astepta sa primeasca cununa pregatita de Dumnezeu!

Dragul meu prieten, traiesti în aceasta zi cu bucurie si entuziasm, fiindca si ziua încoronarii noastre este aproape?

PENTRU TOTI CEI CE ÎL URMEAZA, CRISTOS A PREGATITUN LOC ÎN RAI!

1 COMENTARIU

  1. AMIN!
    Cerul e o realitate frumoasa, unde totul se masoara in dragoste :)O dragoste ca dragostea de mama 🙂
    Ne mai plangem despartirile fizice pe care le suferim, insa, in realitate, Duhul lui Dumnezeu ne uneste pe toti, pamanteni si nu numai. Doar deschid inima, locul unde El alege sa vorbeasca cu mine si unde soaptele nerostite au ecou. De ce se ajunge atat de greu pe cararea asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.