1 Septembrie

0
46

“Încrede-te în Domnul din toata inima ta, si nu te bizui pe întelepciunea ta!” Proverbe 3: 5

În calatoria ta pe calea vietii, vei întîlni si prapastii abrupte. Este foarte important ca atunci cînd furtuna sta sa bata si nori acopera cerul vietii tale, sa fii puternic încredintat ca Domnul e acolo si vegheaza ca sa nu ti se întîmple nici un rau.

Apostolul Pavel a fost în mijlocul unor situatii limita în multe momente din viata sa. Însa de fiecare data el si-a amintit de caracterulsi de promisiunile lui Dumnezeu. Astfel, el a reusit sa treaca peste toate circumstantele vietii, avînd o credinta puternica.

Daca ai mers împreuna cu Domnul pentru o vreme, atunci stii ca sînt momente cînd este foarte greu sa întelegi voia Sa, mai ales cînd esti însituatii de criza.

Astazi vreau sa te încurajez si sa îti spun ca atuncicînd cerul este întunecat, cînd tunetele se aud, iar fulgerele te înspaimînta, nu intra în panica! Roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute sa privesti dincolo de furtuna si sa-ti amintesti ca El este cu tine, chiar si în mijlocul tuturor acestor necazuri.

Cauta refugiul în Domnul si spune aceeasi rugaciune pe care si David a rostit-o în vremea de necaz:

Ai mila de mine, Dumnezeule, ai mila de mine! Caci în Tine mi se încrede sufletul; la umbra aripilor Tale caut un loc de scapare, pîna vor trece nenorocirile.

DUMNEZEU DA SPERANTA SI PACE CELUI ÎNSPĂIMÎNTAT, NUMAI ATUNCI CÎND CEL CE UMBLA CU DUMNEZEU SE ÎNCREDE ÎN AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI-L FACE PE DUMNEZEU TURNUL SAU DE SCAPARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.