1 IUNIE – CITEȘTE BIBLA

0
47

-“Dar Cuvântul lui Dumnezeu rămâne în veac” (1 Petru 1:25)-

Jana Jones spune, “În timpul zilei îmi rezerv un pic de timp să citesc Biblia. După ce m-a văzut făcând lucrul acesta timp de câteva luni. fiica mea de patru ani a devenit îngrijorată: “Nu mai termini odată cartea aia?” Poți citi Biblia o viață intreagă și tot nu-i pătrunzi conținutul. Nu mai există o carte a fel. De exemplu:

1) Nici o ființa umană nu ar fi putut scrie la un standard atât de înalt. Gândește-te la cea mai bună persoană pe care o cunoști. Trebuie să recunoști că până și ea ar fi lăsat câteva lucruri pe dinafară, nu-i așa?

2) Exista o aură pe care o generează Biblia pe care nici o alta carte nu o are. “Martin Luther a spus: “Biblia este vie, îmi vorbește; are picioare, aleargă după mine; are mâini, pune mâna pe mine”. Încearcă să pui un ziar pe masă când mergi la un restaurant și nimeni nu se va uita la tine. Dar pune-ți Biblia pe masă și lumea se va holba la tine, se va uita cum mesteci mâncarea și poate chiar se va uita la marca mașinii când te urci să pleci. Asta pentru că Biblia creează un simț al prezentei lui Dumnezeu care îi obligă pe oameni să aibă o reacție in inima lor.

3) Suntem schimbați când o citim. Valorile noastre profunde sunt schimbate, pacea ne pătrunde sufletul, bucuria locuiește în inimile noastre. Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrator, mai tăietor decât orice sabie cu doua tăișuri pătrunde până acolo că desparte sufletul și duhul, încheieturile și măduva, judecă simțirile și durerile inimii” (Evrei 4:12). Răspunsurile de care ai nevoie se găsesc în Biblie, așa că fă-o parte din viața ta zilnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.