1 August

0
36

“Caci, daca este cineva în Hristos, este o faptura (Sau: zidire.) noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi.” 2 Corinteni 5: 17

Nu stiu daca te-ai gîndit pîna acum la acest lucru, însa este foarte clar ca pentru împlinirea planurilor Sale, Dumnezeu nu avea nevoie de oameni. Înainte de crearea omului, El avea îngeri care îl slujeau zi de zi. Noi nu am fost creati fiindca Dumnezeu avea un gol imens în viata Sa pe care trebuia sa îl umple. El este autosuficient si întotdeauna a fost asa, însa ne-a creat pentru gloria si placerea Sa.

Scopul cu care am fost creati a fost acela de a-L glorifica pe Dumnezeu, iar modul prin care putem face aceasta este sa îl asezam pe primul loc în viata noastra, în familiile noastre, în cariera si în trupurile noastre. Vezi tu, Domnul nostru este atotputernic, este Dumnezeul minunilor si îsi doreste ca puterea Sa se reveleze si prin tine, spre slava Tatalui Ceresc.

De aceea, cel mai important lucru pe care trebuie sa îl avem în vedere, este acela ca noi sîntem creatia Lui. Din pacate, în zilele noastre sunt tot mai multi oameni care neaga ideea de creatie, cu toate ca multi oameni de stiinta au ajuns sa spuna ca în spatele tuturor lucrurilor trebuie sa fie “o inteligenta.” Cu alte cuvinte, ei au ajuns sa vada întreaga natura ca pe un act al unei minti inteligente.

Asadar, ce ne transmite astaziîntreaga creatiune? Întreaga creatie ne arata caexista un Creator, care dupa cum citim în Sfînta Scriptura, ne iubeste pe toti. Si ne iubeste atît de mult încît si-a dat pe unicul Sau Fiu, casa moara pentru pacatele noastre.

Fara Dumnezeu sufletul uman este în întuneric, asa cum si pamîntul a fost în întuneric pîna a fost creata lumina. Asa cum Dumnezeu, prin Cuvîntul Sau a creat tot ceea ce se poate vedea aici pe pamînt, tot asa, prin Cuvîntul Sau poate misca si inima celui necredincios oferindu-i salvarea si mîntuirea.

Daca pîna în acest moment nu ai acceptat darul fara plata al lui Dumnezeu prin Domnul Isus Hristos, te îndemn sa o faci chiar acum! Pentru ca desi Dumnezeu nu are nevoie de tine, El vrea sa te faca copilul Sau.

De aceea, încrede-te în Dumnezeu chiar acum si vei experimenta statutul de copil al Marelui Creator!

DUMNEZEU TE IUBESTE ATÎT DE MULT, ÎNCÎT SI-A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU CASA POTI AVEA VIATA VESNICA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.