09 Mai

1
41


“Acolo nu va mai fi noapte.Si nu vor mai avea trebuinta nici de lampa, nici de lumina soarelui, pentru ca Domnul Dumnezeu îi va lumina.Si vor împarati în vecii vecilor.” Apocalipsa 22:5

La un serviciu funerar a fost invitat sa cânte Stevie Wonder, un cântaret crestin care s-a nascut orb.Printre multele cântari prin care a încercat sa aduca mângaiere celor prezenti, el a cântat si cântarea:”am fost orb, acuma vad!”

Dupa ce s-a încheiat slujba de înmormântare, cineva din multime a venit sa-l întrebe cum de a cântat aceasta cântare pentru ca mesajul ei nu i se potriveste.

Dupa ce a ascultat aceste obiectii, Stevie, a raspuns celui ce l-a acuzat ca mesajul cântarii este potrivit pentru situatia lui, pentru ca autorul acesteia atunci când a compus-o n-a facut referire la orbirea fizica ci la cea spirituala.

Desi nu pot sa vad cu ochii fizici, a continuat Stevie, a fost o zi în care Dumnezeu mi-a deschis ochii sufletului. Pentru ca am trait aceasta experienta, mesajul cântarii mi se potriveste întocmai.

Aceasta cântare este însa mult mai nepotrivita pentru cei care desi au vedere fizica, n-au ajuns sa cunoasca adevarata lumina. Atunci când declara:” am fost orb, lumina vad acum!” daca aceasta afirmatie se refera la lumina fizica, atunci cei ce o fac, marturisesc un neadevar, pentru ca de fapt ei n-au fost niciodata orbi din punct de vedere fizic!

Dupa ce a auzit întrega explicatie, persoana care îl apostrofase pe Stevie, a plecat rusinata pentru ca a înteles ca mesajul cântarii nu i se potrivea.

Poti sa cînti din toata inima spunând” am fost orb, lumina vad acum, si aceasta marturisire sa exprime o experienta reala a vietii tale”?

 Rugaciune: Doamne Isuse; straluceste si-n viata mea cu lumina prezenei Tale, pentru ca prin credinta sa pot dobândi adevarata lumina. Amin.

1 COMENTARIU

  1. “Lasa Lumina sa-ti conduca pasii, lasa Iubirea sa-ti conduca inima, lasa Dragostea sa-ti conduca viata, Lasa-L pe Dumnezeu sa Le conduca pe toate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.