09 Ianuarie-ÎNVINGE-TI TEAMA!

0
38

 Ori de câte ori mă tem, eu mă încred în Tine” (Psalmul 56:3)

Lui Mary îi plăcea să se îngrijească de casă. Era căsătorită de treizeci de ani cu John, un prosper om de afaceri. Pentru că John s-a ocupat mereu de afaceri, Mary a învățat să nu-și asume riscuri niciodată. Drept rezultat, cea mai mare teamă a ei era să rămână singură timp de o zi.

Uneori le spunea prietenelor: “Sper să mor înaintea lui John pentru că nu cred că mă pot ocupa singură de treburi”.Dar apoi John s-a îmbolnăvit, iar Mary a ajuns în postura de a-l ajuta și în plus de a lua toate deciziile pentru amândoi. La început, a fost un mare consum nervos pentru ea. Dar odată ce și-a pus încrederea în Dumnezeu si s-a hotărât să-și asume responsabilitatea, a făcut o descoperire interesantă: siguranța nu constă în a avea lucruri, și în a le mânui! A descoperit că a te confrunta cu teama este un lucru usor, comparativ cu anii pe care i-a petrecut simțindu-se în plus, neputincioasă si dependentă. întotdeauna e mai ușor să-ți confrunți frica decât să trăiești și să fii neajutorat.

De fapt, când lași ca teama să te oprească , ajungi să trăiești cu sentimente de groază și neajutorare, care sunt de o sută de ori mai rele decât dacă ți-ai fi confruntat frica și ai fi mers înainte. Adevărul e că dacă îți spui suficient de des că nu poți face un lucru, nu vei fi în stare să-l faci ““ chiar dacă ai talentul, timpul,  resursele, strategia si prietenii care să te ajute să-l realizezi. Doar cei ce spun că pot, fac.

A spune că ai încredere în tine si în Dumnezeul care locuiește în tine poate nu îți garantează succesul, dar a spune opusul îți garantează eșecul. Așadar, astăzi, confruntă-ți temerile cu încredere in Dumnezeu și vei vedea cum ele dispar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.