09 Ianuarie

2
44

” Când vor începe sa se întâmple aceste lucruri, sa va uitati în sus, si sa va ridicati capetele, pentru ca izbavirea voastra se aporopie.” Luca 21:28

Foarte multi oameni nu mai fac nimic, pentru ca îsi aduc mereu aminte de esecurile si suferintele din trecut. Din aceasta cauza ei ajung sa fie robiti de propriile experiente. Vom fi liberi, numai atunci când vomscapa de aceasta robie, si vom depasi experientele trecutului.

La unul dintre programele cu audienta, marele prezentator Johnny Carson, a anuntat ca în sala se afla si familia sa. Dupa ce i-a rugat sa se prezinte, Carson i-a anuntat pe toti cei prezenti ca unul dintre copiii sai care ar fi dorit sa fie prezent la acesta emisiune de sfârsit de an, lipseste, fiindca cu numai câteva luni în urma, a murit într-un accident de masina.

În acele momente când în studioul de televiziune s-a facut liniste, si inimile tuturor s-au umplut de durere, Carson a spus:” viata îti ofera tot felul de surprize si situatii neasteptate, facând apoi o pauza lunga! Când si-a continuat fraza începuta, în loc sa se plânga, sau sa-i acuze pe cei vinovati de accident, Carson a spus cu mare emotie: “cu toate acestea însa, trebuie sa mergem înainte!”

Se poate ca pentru unii dintre voi, anul care tocmai a trecut, sa fi fost anul cel mai greu al vietii voastre. Poate ca în anul trecut, v-ati pierdut slujba si nu va mai puteti plati taxele, poate n-ati reusit sa obtineti diploma pe care v-ati dorit-o sau postul la care ati visat. Poate ati fost dezamagiti de cei în care v-ati pus încrederea, sau ati pierdut pe unii dintre cei dragi.

Indiferent însa de ceea ce vi s-a întâmplat, acum când începem un an nou, este vremea când trebuie sa ne eliberam total de trecut, si sa începem o calatorie noua. Cu Dumnezeu acest nou început este posibil, pentru ca El face toate lucrurile noi!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa încep noul an împreuna cu Tine , fara sa mai port povara trecutului. Amin

2 COMENTARII

 1. Daca un copil”¦”¦

  Are parte de CRITICA, el va invata sa CONDAMNE

  Are parte de OSTILITATE, el va invata sa LUPTE

  Are parte de BATJOCURA, el va invata sa FIE TIMID

  Are parte de RUSINE , el va invata sa FIE VINOVAT

  Are parte de INGADUINTA , el va invata sa FIE RABDATOR

  Are parte de INCURAJARE , el va invata ce este INCREDEREA

  Are parte de LAUDA , el va invata sa APRECIEZE

  Are parte de CORECTITUDINE , el va invata DREPTATEA

  Are parte de SIGURANTA , el va invata CREDINTA

  Are parte de APROBARE , el va invata sa ACCEPTE

  Are parte de ACCEPTARE SI PRIETENIE ,
  el va invata sa gaseasca si sa daruiasca IUBIRE.

  Tu de ce ai avut parte?

 2. E bine sa traim prezentul si viitorul cautand voia lui Dumnezeu si sa nu ne oprim la lucrurile negative din trecut.
  Dumnezeu este nadejdea noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.