09 FEBRUARIE – Aurul

0
50


– “Aruncă dar aurul în țărână, aruncă aurul din Ofir în prundul pâraielor! Și atunci Cel Atotputernic va fi aurul tău, argintul tău, bogăția ta.”
Iov 22.24-25 –

Marea armată a lui Napoleon se retrăgea din Moscova. Acest marș prin uriașa țară cu iarnă rusească a fost un coșmar. Situația era atât de deznădăjduită, încât s-a dat porunca să se renunțe la pradă ““ câteva cutii cu aur. Imediat ce s-a oferit jafului povara prețioasă, bărbații, care abia mai înaintau de câteva zile, s-au năpustit asupra aurului și s-au încărcat cu lingouri întregi. Care a fost urmarea? Nefericiții au căzut la pământ și de slăbiciune nu s-au mai putut ridica. Un martor ocular relata că un singur lingou de aur a pus capăt la mai mult de treizeci de vieți omenești.

Ce imagine impresionantă, care se potrivește astăzi multor oameni! Ei se lasă acaparați în lupta vieții de multe lucruri, cum ar fi ocuparea unei poziții sociale înalte, bogăție și lux sau alte lucruri.

Ce pericol de a te lăsa orbit de lucrurile trecătoare! Ce nume poartă lingourile de aur, pe care ne străduim să le purtăm și care ne vor duce la dezastru? Ce ne reține de la întoarcerea la Domnul Isus, pentru a găsi la El adevărata fericire și viața veșnică? Ce ne împiedică pașii să-L urmăm pe Mântuitorul nostru? Aruncă aceste poveri, pentru ca Domnul Isus să devină comoara ta, aurul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.