09 August

0
28

“Dacă deci ați înviat împreună cu Hristos, să umblați după lucrurile de sus, unde Hristos stă la dreapta lui Dumnezeu. Gîndiți-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pămînt.” Col.3:1-2

Cei mai multi tineri considera ca cea mai fericita zi a vietii este ziua cînd pot sa plece de acasa si sa-si ia viata în propriile mîini, traind ca o persoana independenta.

Pentru crestini, cea mai fericita zi nu este însa ziua cînd pleaca de acasa, ci ziua cînd vin acasa, fiindca cea mai fericita zi pe care o vom avea este ziua cînd îl vom vedea pe Domnul Isus, fata în fata.

Cred ca în inima fiecarui credincios, Dumnezeu pune o dorinta înfocata pentru cer, loc în care vom sta în prezenta lui Dumnezeu, pentru totdeauna. Apostolul Pavel a avut aceasta dorinta, de aceea a marturisit ca pentru el este mai de preferat sa fie cu Domnul Isus, chiar daca stia ca mai sînt înca multe lucruri de facut pentru Cristos în mijlocul acestei lumi.

Cel mai mare lucru care ar trebui mentionat cu privire la dorul dupa cer, este ca aceasta dorinta ar trebui sa aiba un mare impact asupra modului în care ne traim viata aici pe pamînt.

Cînd avem o dorinta înfocata dupa Dumnezeu, cu siguranta ca dorim si acele lucruri care îi sînt placute lui Dumnezeu. Cred ca daca ne vom dori cu ardoare lucrurile bune, curatesi sfinte, în inima noastra nu va mai fi loc pentru lucruri rele si dorinti pacatoase. Acest lucru înseamna ceea ce eu numesc inima ancorata de cer!

Cel mai mare adevar care ne va ajuta sa fim gata pentru cer este promisiunea facuta de Domnul Isus celor cu inima curata. De aceea, toti cei ce asteaptă sa-L vada pe Dumnezeu, îsi vor atinti privirile spre cer si Împaratia lui Dumnezeu.

Lasa-ma sa te întreb în aceasta zi, care sînt lucrurile spre care ti-ai îndreptat astazi privirea? Daca dorinta inimii tale este sa traiesti pentru Cristos si sa vezi lucrarea Lui împlinindu-se în mijlocul acestei lumi, atunci esti pregatit pentru a trai cea mai buna zi pe care ai avut-o ca urmas al lui Cristos, pîna în prezent!

FA DIN ACEASTA ZI CEA MAI BUNA ZI A VIETII TALE, FIXÎNDU-TI GÎNDUL SI INIMA LA LUCRURILE DE SUS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.