08 Octombrie

0
45

“Si sa-L cunosc pe El si puterea învierii Lui si partasia suferintelor Lui, si sa ma fac asemenea cu moartea Lui.” Filipeni 3: 10

Care este cel mai important scop al vieții tale?

Biblia ne spune ca cea mai importanta dorinta a vietii noastre trebuie sa fie cunoasterea lui Dumnezeu. Nu sa auzim ceva despre El sau sa cunoastem oameni care au auzit de El, ci sa-l cunoastem în toata complexitatea fiintei Sale.

Acesta a fost planul lui Dumnezeu înca de la început ““ ca toti copiii Sai să traiasca în partasie cu El. El te-a creat ca sa-l cunosti si sa-ti gasesti împlinirea în persoana Lui . De aceea, vreau sa-ti spun ca aceasta a ramas chiar si acum cea mai mare dorinta pe care o are Mîntuitorul.

În versetul de astazi, apostolul Pavel ne spune ca cea mai mare dorinta a lui a fost “sa-L cunosca pe El”. Da, Pavel îl cunostea deja pe Isus ca Mîntuitor personal. Însa el a înteles ca aceasta cunoastere a divinitatii este ca o calatorie continua si îsi dorea sa se apropie de Domnul tot mai mult.

Dupa cum deja stiti, relatiile implica mult timp. Nu poti spune despre o persoana ca o cunosti, dupa numai cîteva ore petrecute împreuna sau dupa ce v-ati întîlnit doar de cîteva ori. Inima omului este foarte profunda si de aceea e nevoie, uneori, de ani pentru ca o relatie sa se contureze sau sa putem împarti viata cu cineva.

În acelasi timp, o relatie personala cu Domnul Isus cere timp. Nu se poate întîmpla dintr-o data. Ca sa îl poti cunoaste, trebuie sa petreci timp în prezenta Lui, citind Cuvîntul Sfînt. Fa o prioritate a vietii tale cunoasterea lui Dumnezeu!

Cînd vei face lucrul acesta, vei avea o relatie atît de profunda cu Domnul, încît viata ta va fi transformata radical.

Îmi place tare mult ceea ce a spus Bill Bright: “Tot ceea ce înseamna viata ta: dorintele tale, motivele tale, atitudinile, cuvintele si faptele tale, toate sînt influentate de modul în care îl percepi pe Dumnezeu”. Atunci cînd ajungi sa-L cunosti pe Dumnezeu cu adevarat, vei avea o cu totul alta viziune asupra vietii tale.

De aceea, vreau sa te întreb: ce anume doresti în aceasta viata? Vrei sa-l cunosti pe Domnul cu adevarat si sa faci din aceasta o prioritate a vietii tale? Ma rog ca cea mai mare dorinta a vietii tale sa fie cunoasterea lui Dumnezeu, ca sa poti experimenta o viata abundenta în El.

CUNOASTEREA LUI DUMNEZEU TREBUIE SA FIE O PRIORITATE A VIETII TALE. ROAGA-TE SI CITESTE BIBLIA PENTRU A AJUNGE LA O CUNOASTERE DEPLINA A DOMNULUI ISUS HRISTOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.