09 Noiembrie-RUGĂCIUNEA (1)

0
57

“Orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți”¦ și-l veți avea” (Marcu 11:24)

Când te rogi:

1) Apelează la credință. William Ward spune: “Noi lipim timbrul, scriem adresa pe plic, după care îl expediem, având deplina încredere că va ajunge la destinație. Cu toate acestea, ne întrebăm și chiar punem la îndoială faptul că rugăciunile noastre vor fi ascultate de un Dumnezeu mereu prezent, mereu-iubitor”. Împachetează-ți rugăciunea în așteptare. Dumnezeu nu răspunde nevoii tale, El răspunde credinței tale.

2) Nu-ți face griji că nu folosești cuvintele potrivite. Domnul Isus a spus despre farisei: “li se pare că, dacă spun o mulțime de vorbe, vor fi ascultați” (Matei 6:7). Ai auzit vreodată de versiunea unui avocat pentru “pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi”? (Matei 6:11)

“Adresăm, prin prezenta, rugămintea, cererea și solicitarea să se furnizeze cantitatea cuvenită și corespunzătoare, în data de astăzi, înscrisă mai sus, în scopul satisfacerii nevoilor nutriționale ale solicitantului și pentru organizarea unor astfel de metode de repartizare și distribuție considerate a fi necesare și adecvate, să se asume recepția de către și pentru solicitantul în cauză a unei cantități de produse cerealiere (în continuare denumite “pâine”) și care, conform raționamentului solicitantului amintit, constituie o cantitate suficientă”. Sunt șaptezeci și șase de cuvinte! Uneori, cea mai eficientă rugăciune este cea scurtă, la subiect.

3) Fii concret! Domnul Isus a spus: “orice veți cere “¦ În Numele Meu, vă va da” (Ioan 16:23). Lucrul extraordinar în a fi concret este că oricare ar fi clipa în care El răspunde, îți dai seama. Boala a fost vindecată.

Cu cât ești mai explicit, cu atât mai atent vei fi să primești răspunsuri ““ ceea ce înseamnă că poți fi mai concret referitor la mulțumirile aduse lui Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.