08 Iunie

0
44

” Zideste în mine o inima curata, Dumnezeule, pune în mine un duh nou si statornic!” Ps.51:10


Când s-a construit prima mare hidrocentrala într-o zona deluroasa din estul statului Tenneessee, un muncitor din schimbul de noaptea povestit cât deciudat a fost pentru el sa auda în linistea noptii, marea turbina mugind si producând mii de kilovati si apoi privind dincolo de lacul de acumulare sa vada multe locuinte care foloseau pentru iluminat,  lampi cu gaz.

 Când a întrebat cum se poate asa ceva, i s-a respuns ca retelele de transport pentru curentul electric încan-au fost terminate, de aceea acele case înca nu sunt conectate la energia electrica. 

Chiar daca acei oameni locuiau la umbra unei mari hidrocentrale, nu puteau beneficia de puterea energiei electrice, pentru ca nu era nici o linie de retele ellectrice care sa transporte energia electrica pâna la casele lor.

 Acelasi lucru se întâmpla si multor oameni astazi. Desi puterea jertfei lui Hristos le poate înoi viata , ei ramân în întuneric , pentru ca nu au nici o legatura cu Cel ce le poate aduce aceasta schimbare. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu atotputernic iar puterea dragostei si-a jertfei Fiului Sau este suficienta sa acopere toate nevoile noastre. Intram însa în posesia acestor binecuvântari numai atunci când stabilim o legatura cu El.  Aceasta legatura se realizeaza prin credinta si rugaciune.

 Rug. Doamne Isuse; conecteaza si inima mea la nemarginita putere a dragostei Tale, pentru ca si-n viata mea sa fie lumina. Amin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.