08 FEBRUARIE – Familia ““ o poartă

0
52

– “Dacă sunteți oameni de treab㔦 luați grâu ca să vă hrăniți familiile.” Geneza 42.19 –

Afirmația: “Prin familie se clădește sau se distruge omenirea” trebuie să ne dea de gândit. Copiii vor ajunge ceea ce se formează în sânul familiei din care fac parte. Dacă influența familiei va fi rea, nimeni nu poate aștepta ca din copiii aceștia să se formeze oameni pe care să se sprijine viitorul.

Familia este locul unde copilul aude, și ceea ce aude, nu va uita toată viața. Cuvintele dulci vor produce înclinații care nu vor pieri niciodată.

Familia este locul unde prima dată copilul vede, iar ceea ce vede, pătrunde în sufletul lui. Imaginile ce se vor întipări în copilărie în mintea lui, vor fi vii pentru toată viața. Ferice de familia în care se poate vedea armonia desăvârșită, înțelegerea și evlavia! Copiii văd viața părinților în legătură cu oamenii și văd și pe aceea în legătură cu Dumnezeu.

Fiți familii care aduc un beneficiu în lume! Nu uitați că o familie cu influențe rele este o poartă a dezastrului în lume! Iată motive mari, ca fiecare familie să fie hrănită cu “grâul”, care este Domnul Isus și Cuvântul Său! Să facem din această lucrare, o sfântă îndeletnicire pentru folosul familiilor noastre! Astfel, familia va deveni o poartă spre lucrări bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.