07 Septembrie

1
40

“Și noi, dar, fiindcă sîntem înconjurați cu un nor așa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică, și păcatul care ne înfășoară așa de lesne, și să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte. Să ne uităm țintă la Căpetenia și Desăvîrșirea credinței noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a disprețuit rușinea, și stă la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu. Uitați-vă dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea păcătoșilor o împotrivire așa de mare față de Sine, pentru ca nu cumva să vă pierdeți inima, și să cădeți de oboseală în sufletele voastre.” Evrei 12:1-3

Atunci cînd stim modul în care opereaza, putem sa-l învingem mai usor pe Satan, dusmanul sufletului nostru.

Cu toate acestea, în timpul în care traim, tot mai multi credinciosi nu mai sînt constienti de cît de puternice sînt atacurile diavolului si cît de înversunate sînt actiunile lui pentru a distruge planul lui Dumnezeu si a-i învinge pe cei ce-L urmeaza pe Domnul.

De aceea este foarte important sa stim cine ne este dusmanul si modul în care acestaacționeaza, pentru ca în acest fel sa ne putem pregati mult mai bine pentru a ne împotrivi atacurilor lui.

Dintre toate cursele si atacurile pe care diavolul le foloseste împotriva copiilor lui Dumnezeu, arma pe care o foloseste cel mai des este descurajarea. El stie ca atunci cînd a reusit sa strecoare în inima ta descurajarea, urmatorul pas va fi renuntarea!

Acest adevar este bine subliniat de apostolul Pavel care spune:“Să nu obosim în facerea binelui; căci la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.” Gal.6:9

Daca în aceasta zi esti descurajat, ai ajuns în aceasta stare fiindca Satan este pe urmele tale. Iar daca te gîndesti sa arunci prosopul si sa încetezi lupta pentru a-ti pastra familia, dorind sa te desparti de sotia si copiii tai, nu te lasa învins. Nu intra în cursa pe care ti-a întins-o diavolul.

Ramîi statornic lînga Dumnezeu si lînga familia ta, indiferent de cît de adînca îti este descurajarea prin care treci. Nu uita ca Dumnezeu te-a chemat sa-L urmezi cu pretul oricarei jertfe, iar aceasta înseamna de multe ori, transpiratie, lacrimi si uneori chiar sînge!

Daca ai ajuns obosit si-ti doresti sa renunti si sa lasi pe altcineva sa continue lucrarea pe care ai început-o, acesta este momentul potrivit cînd trebuie sa faci un pas înainte prin orice durere si suferinta pentru ca sa duci pîna la capat lucrarea pe care Dumnezeu ti-a încredintat-o .

NU LASA DESCURAJAREA SA TE ÎMPIEDICE SA FACI LUCRURI MARI PENTRU DUMNEZEU!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.