07 Martie

0
41

“Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” Ioan 3:16

Prin viața Sa, Domnul Isus a schimbat istoria lumii, pentru că prin jertfa de pe cruce, El a plătit pentru salvarea întregii omeniri. Exemplul acestui sacrificiu ne împuternicește să trăim pentru alții și să ne predăm pe noi înșine în slujba semenilor.

În această vreme, când mesajul cărții și filmului “Codul lui Da Vinci”, ajuns atât de popular a subminat credința atâtor creștini, este timpul cel mai potrivit pentru a proclama cine este cu adevărat Domnul Isus.

Nu este minunat că în mijlocul atâtor confuzii despre Hristos, noi credincioșii putem să ne bizuim pe adevărul Bibliei care ne spune cine este de fapt Domnul Isus și ce a făcut El pentru noi venind în mijlocul lumii noastre?

Da, El a fost Om; un Om desăvârșit și fără de păcat. Dar, în același timp, El a fost și Dumnezeu adevărat, care ne-a iubit atât de mult încât și-a dat viața pentru noi, ca să putem fi mântuiți.

Cu toate că cei mai mulți credincioși au auzit despre versetul de astăzi încă din primele zile ale vieții lor de creștini, rugăciunea mea pentru fiecare dintre voi este ca în această zi, Dumnezeu să vă dea o nouă perspectivă asupra dragostei arătate prin Hristos, și să vă împrospăteze inimile prin cunoașterea dragostei cu care El ne iubește și astăzi!

N-A FOST NICIODATĂ UN TIMP MAI POTRIVIT DECÂT CEL DE ASTĂZI, PENTRU A PROPOVĂDUI ADEVĂRUL CU PRIVIRELA CINE ESTE ISUS !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.