07 Februarie – Viata vesnica

0
52


“Eu le dau viata vesnica, în veac nu vor pieri, si nimeni nu le va smulge din mâna Mea.”
Ioan 10.28

Un evanghelist, care mergea din casa în casa pentru a împarti pliante, a fost invitat de o femeie în casa. Dupa o scurta discutie, acesta a întrebat-o daca crede în Domnul Isus si în lucrarea Lui de salvare si daca este sigura de mântuire. Ea a raspuns cu un “da” sincer. “Aveti si viata din Dumnezeu?” a întrebat-o mai departe evanghelistul. Ea a tacut, caci aceasta era problema ei. Evanghelistul a luat Biblia si a citit: “Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mântuire” (Romani 10.10).

Ce pacat ca în timpurile noastre sunt multi oameni care au numai o forma de evlavie, dar carora le lipseste viata care vine dintr-o credinta sincera în Domnul Isus! Fiecare om poate fi mântuit numai printr-o credinta neprefacuta în Mântuitorul, care a savârsit lucrarea de mântuire la Golgota.

Cititorule, permite-mi sa te întreb direct: Esti mântuit sau nu? Daca nu esti mântuit, lasa-te convins de dragostea lui Dumnezeu care te asteapta de mult timp. Marturiseste starea ta de neascultare fata de El si, prin credinta în Fiul Sau, vei primi iertarea. Ziua de azi poate fi ultima când mai ai posibilitatea alegerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.