07 Februarie –

0
42

Dragostea Domnului Isus

-“Apele cele mari nu pot să stingă dragostea, și râurile n-ar putea s-o înece”¦” Cântarea Cântărilor 8.7-

Nimic și nimeni nu putea stinge dra­gostea Mântuitorului ca Om pe pământ. Deși oamenii au neglijat dragostea Lui și i-au răspuns cu ură, El nu a înce­tat să arate binele față de dușmanii Săi! Chiar și în Ghetsimani, când au venit să-L prindă și Petru a tăiat urechea slujitorului marelui preot, Domnul l-a vindecat pe acel om. Când a fost atârnat pe cruce și chinuit groaznic, au­zim cuvintele Sale mișcătoare: “Tată, iartă-i, căci nu știu ce fac!”

Dar a venit clipa, când dragostea Sa a fost pusă la o mai mare probă, și anume bând Domnul a fost atârnat pe cru­ce fiind înconjurat de întuneric dens, când a suferit acolo pentru vina noastră. Toate acestea nu i-au zdruncinat dragostea. Chiar și valurile și talazurile judecății divine asupra păcatelor, care L-au lovit pe Mântuitorul acolo cu toată greutatea, n-au putut să-i stingă dragostea. În acele clipe, ea s-a dovedit mai tare ca moartea.

Domnul Isus Și-a dat viața din dragoste pentru Dumne­zeu și din dragoste pentru cei pe care i-a câștigat ca moștenirea Sa. El Și-a dat-o și din dragoste pentru tine și pentru mine. Cei mântuiți pot spune acum dintr-o inimă curată: ” “¦Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine!” Poate spune și cititorul a-ceste cuvinte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.