07 August

0
39

“Sînt strîns din doua parti: as dori sa ma mut si sa fiu împreuna cu Cristos, caci ar fi cu mult mai bine; dar, pentru voi, este mai de trebuinta sa ramîn în trup.” Fil.1:23-24

Îmi plac situatiile win-win, în care indiferent de alternativa, de fiecare data exista un cîstig. Nu exista o fericire mai mare decît sa stii ca în situatia în care ai ajuns, vei ocupalocul întîi, indiferent de ceea ce ti se întîmpla. Acesta este adevarul pe care apostolul Pavel ni-l prezinta si prin versetul biblic de astazi.

Apostolul Pavel stia ca biserica avea nevoie de el. De aceea a ramîne pe pamînt ar fi însemnat multe alte slujiri. În acelasi timp însa, el a avut si o dorinta vie de a fi cu Cristos. Cînd se ajunge în acest punct, pentru crestini este o situatie win-win. În cazul în care am continua sa traim, avem înca o zi pentru a-I sluji lui Cristos, iar daca murim, vom fi împreuna cu El în rai pentru vesnicie!

Dragul meu prieten, daca esti un crestin adevarat, atunci ai tot ceea ce este mai bun din ambele lumi. Ai nadejdea unui viitor sigur petrecut împreuna cu Cristos o vesnicie sau bucuria de a-I sluji Lui, pîna ce vei primi aceasta binecuvîntare.

De aceea, îndemnul meu pentru tine în aceasta zi este sa faci tot cea ce I-ar aduce slava lui Cristos, ajutîndu-i pe altii sa-L cunoasca pe Domnul si sa astepti cu nadejde ziua cînd vei fi împreuna cu Domnul.

SLAVESTE-L PE DUMNEZEU FIINDCA PRIN CRISTOS TI-A PREGATIT O SITUATIE WIN-WIN: OPORTUNITATEA DE A TRAI PENTRU EL ACUM, SAU BINECUVÎNTAREA DE-A FI ÎMPREUNA CU EL ÎNTREAGA VESNICIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.