06 Februarie

0
56

“Sa se lase cel rau de calea leui, si omul nelegiuit sa se lase de gîndurile lui, sa se întoarca la Domnul care va avea mila de el, la dumnezeul nostru, care nu oboseste iertînd.”

Strigatul profetului Isaia este : “Întoarceti-va la Domnul ” Aceasta înseamna a veni cu pacatele noastre înaintea lui Dumnezeu si a le lasa în fata tronuui Sau. Ce oportunitate si ce ocazie mareata ! Unii dintre noi avem poveri asa de mari, pe care le purtam de ani de zile. Avem sansa sa le lasam înaintea lui Dumnezeu , ca sa le arunce ân marea uitarii.

Dupa cutremurul de pamînt din Loss Angeles, din anul 1971, un mare numar de copii au venit la centrele de consiliere cu diferite probleme. Unul dintre ei dupa cutremur nu voa sa mai închida nici o usa. Înainte de cutremur parintii acestuia i-au cerut de nenumarate ori sa nu mai trînteasca usile. Copilul lor însa nu le-a acordat nici o atentie. În orice camera intra , trîntea usa , pentru ca s-o închida.

Ultima data însa cînd a trîntit usa, a început cutremurul. Copilul s-a speriat asa de tare încît a crezut ca miscarea pamîntului a fost cauzata de faptul ca a trîntit usa. Vinovatia lui a fost exagerata de faptul ca nu putea întelege realitatea. De aceea avea nevoie de consiliere.

Sunt unii oameni ce subestimeaza pacatul, iar altii care îl supraestimeaza. Unii trateaza pacatul cu indiferenta si se afunda tot mai mult în cursele lui. Iar altii paralizati de stapînirea pacatului nu încearca sa faca nimic pentru a se elibera.

Indiferent de starea în care te afli , invitatia este si pentru tine : “Întoarce-te la Dumnezeu”; si nu conteaza ce fel de pacat ai comis, Dumnezeu te va curati!

Rug. Rug.Doamne Isuse, elibereaza-ma de povara viovatiei pe care o port si iarta-ma de pacatele mele .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.